Foștilor „studenți” nu le vină să creadă că au ajuns la Dinamo: „Nu mi-a trecut prin cap”

Foștilor

Mijlocașul echipei Dinamo Ionuț Șerban, care a venit în această vară din postura de jucător liber de contract de la Sportul Studențesc, a declarat, marți, la sediul INMS, unde a efectuat vizita medicală, că nu s-a gândit că va putea ajunge să îmbrace tricoul „alb-roșu”.

Întrebat dacă și-a dorit vreun moment să ajungă la Dinamo, Șerban a răspuns: „Nu cred. Nu mi-a trecut prin cap. Țin cu Dinamo pentru că joc aici și e normal să ții cu echipa la care joci.”

Ionuț Șerban este convins că nu va mai întâlni la Dinamo problemele financiare care au fost la Sportul Studențesc. „Nu se pune problema să fie așa ceva. Sunt sigur. Dinamo este o rampă de lansare pentru orice jucător din România”, a completat Șerban.

Mijlocașul Valentin Lazăr a precizat că îi este îndatorat antrenorului Gheorghe Mulțescu, care l-a transferat din Liga a III-a, unde a evoluat pentru Chimia Brazi, la Sportul Studențesc. „Domnul Mulțescu m-a luat din Diviza C la Sportul, acum lucrez din nou cu el, e bine pentru mine. Are anumite așteptări de la mine și sper să nu-l dezamăgesc. Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri și să nu dezamăgesc oamenii care m-au adus aici”, a explicat Lazăr, care a fost format la Petrolul Ploiești.

Mijlocașul brazilian Elton a menționat că visul său a fost să evolueze în Europa și a precizat că nu știe prea multe detalii despre întrecerea din România. „Am ales pe Dinamo pentru că e un club mare și mereu am avut un vis să joc în Europa și acum cu ajutorul lui Dinamo îmi îndeplinesc visul. Știu că e un club mare din țară, cu o structură mare. Acum nu știu niciun jucător de la Dinamo. Numele lor sunt prea complicate ca să le pronunț”, a subliniat Elton.

Elton a menționat că i s-a vorbit despre rivalitatea cu Steaua, însă a afirmat că nu a reținut numele acesteia. „Obiectivul meu e să arăt un fotbal frumos și să reușesc să câștig titlul cu Dinamo. Vreau să le transmit fanilor că dorința, dispoziția și dăruirea nu vor lipsi. Mi s-a vorbit de rivalitatea de aici, dar nu mai țin minte numele. Știu că e o rivalitate mare”, a adăugat Elton, care nu va putea evolua în prima etapă deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Jucătorii Valentin Lazăr, Ionuț Șerban, Antonio Asanovici și Elton au efectuat, marți, la sediul Institutului Național de Medicină Sportivă, vizita medicală.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Pe aceeași temă