Fortuna renunță la Chelaru! Nici Cazacu n-a rămas

Fortuna renunță la Chelaru!** Nici Cazacu n-a rămas

Gruparea Fortuna Poiana Câmpina a făcut o nouă restructurare a lotului. După ultimele achiziții – atacantul Chipirliu (de la Oțelul Galați) și mijlocașul Barbu (ex Sportul Studențesc), amândoi semnând contracte cu echipa lui Radu Călin, s-a luat decizia de a se renunța la câțiva fotbaliști dintre cei aflați sub comanda lui Florin Stăncioiu.

Cel mai important nume disponibilizat este cel al atacantului Radu Chelaru, jucătorul adus de la Dunărea Galați, din eșalonul secund, care nu a convins însă prin prestația sa, fiind „vărful” cu cel mai slab randament, dintre cei aflați în lot, în tur. Chelaru a marcat un singur gol, mult prea puțin pentru echipa cu cea mai bună ofensivă din seria a VI-a.

Acestuia i s-a reziliat contractul, o altă măsură luată fiind aceea de trecere a mijlocașului Ionuț Crăciun la echipa din Liga A Prahova, Fortuna 2, sub comanda lui Cătălin Gheorghe. Crăciun – care este împrumutat de la Concordia Chiajna, până la vară – fusese adus în perioada în care a fost instalat la echipă Laurențiu Diniță, fiind un jucător care a bifat destul de multe minute în prima parte a campionatului, având și avantajul că este „under 21″.

„În funcție de ceea ce va urma la capitolul achiziții, este posibil ca încă 1-2 jucători să meargă la echipa secundă sau chiar să li se rezilieze contractele. Suntem într-o căutare continuă și o evaluare atentă a randamentului și interesului pe care-l manifestă jucătorii în pregătiri și nu vom face concesii” – anunță președintele Virgil Munteanu.

A venit, a plecat!

Un alt fotbalist la care s-a renunțat după doar câteva zile de pregătire este mijlocașul Răzvan Cazacu. Luat de la Dinamo II, jucătorul care a „cochetat” și cu prima echipă a câinilor, la un moment dat, nu a convins în perioada de antrenamente și cele două meciuri amicale, astfel că ambele părți au convenit că este mai bine să se rezilieze înțelegerea făcută la începutul lui ianuarie!

Așteptând amicalele

Ultimele zile petrecute de jucătorii Fortunei Brazi la Izvorani au fost mai degrabă monotone, pregătirea centralizată fiind afectată de căderile masive de zăpadă și viscolul care nu a contenit două zile la rând. Staff-ul Fortunei și fotbaliștii așteaptă dezăpezirea terenului sintetic, astfel încât meciurile amicale cu Astra 2 Ciorani (astăzi, ora 17,00) și Gloria Buzău (joc programat mâine) să se poată disputa, veștile despre vreme nefiind însă cele mai bune, în această seară fiind așteptat un nou „episod” de iarnă autentică, cu viscol și zăpadă nouă.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă