FC Clinceni s-a despărțit de încă doi jucători cu nume din lot. Negocierile cu înlocuitorii lor au început deja

FC Clinceni s-a despărțit de încă doi jucători cu nume din lot.** Negocierile cu înlocuitorii lor au început deja

După ce l-a lăsat liber către Petrolul pe Gabriel Matei, însă între timp ajuns la ASA Târgu Mureș, conducerea echipei FC Academica Clinceni a ajuns la un acord amiabil în privința despărțirii cu alți doi jucători din lot. Ilfovenii au renunțat la doi dintre fotbaliștii pe care s-au bazat mai puțin în prima parte a acestui sezon din Liga 2. Fundașul Eduard Nicola (32 ani) și atacantul Dragoș Huiban (25 ani) nu se vor mai regăsi în lotul pregătit de Laszlo Balint la reunire.

În locul celor trei jucători care au plecat deja de la Clinceni, managerul Bogdan Apostu va încerca să aducă înlocuitori pe măsură. În plus, în această perioadă se poartă negocieri și pentru prelungirea contractelor lui Bruno Martins și Kuku, ambii de la ASA Târgu Mureș.

„Deocamdată suntem în discuții cu fotbaliști, după plecarea celor trei. Oricum, vreau să le mulțumesc mult de tot, în egală măsură, și lui Huiban, Gabi Matei și Nicola, care ne-au ajutat enorm într-un 2015 excelent. Nu se gândea nimeni că o echipă înființată peste noapte să termine la trei puncte de lider după 17 etape. Revenind la lot, încercăm să prelungim împrumuturile lui Bruno Martins și Benjamin Kuku până în vară, ei aparțin de ASA Târgu Mureș, și vedem ce se va mai întâmpla în această perioadă”, a declarat Laszlo Balint pentru IlfovSport.

În altă ordine de idei, reunirea echipei din Clinceni este programată pentru 12 ianuarie, iar pregătirea din această iarnă va fi efectuată pe plan local.

14 meciuri și 2 goluri a bifat Gabi Matei la FC Academica Clinceni

3 meciuri în tricoul echipei ilfovene a evoluat fundașul Eduard Nicola

7 apariții, toate din postura de rezervă, a strâns Dragoș Huiban la echipa pregătită de Laszlo Balint

Pe aceeași temă