FC Botoșani a obținut împrumutul lui Ignea de la Pandurii!

FC Botoșani a obținut** împrumutul lui Ignea de la Pandurii!

Lotului FC Botoșani i s-a alăturat începând de astăzi și mijlocașul Alin Liviu Ignea, venit sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu. Mijlocașul a ajuns la gorjeni în vara anului trecut de la UTA și a semnat un contract cu aceștia valabil până în vara anului 2015.

Înainte de a semna cu Pandurii, fotbalistul născut pe 28 aprilie 1989 a evoluat pentru CS Națioal Sebiș și UTA, formație unde spune că a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei.

„Nu am reușit să promovez cu UTA, însă îmi doresc să fac acest lucru cu FC Botoșani. Din acest motiv am acceptat să vin să joc aici. Știu că va fi o concurență acerbă, însă nu mă sperie concurența. Dacă mă speria, nu mai mă făceam fotbalist”, a declarat Alin Ignea.

Deși este sub contract cu Pandurii până în 2015, mijlocașul a spus că în cazul în care va reuși să promoveze cu FC Botoșani și-ar dori să evolueze cu gruparea moldoveană pe prima scenă a fotbalului românesc. La Pandurii, în turul acestei ediții de campionat, Ignea a bifat un meci, în remiza de la Cluj dintre Universitatea și Pandurii, scor 1-1.

Sursa: FC Botoșani

 

Pe aceeași temă