FC Argeș transferă numai jucători anonimi

22 Jan. 2012, 14:53 Bursa transferurilor
FC Argeș transferă numai** jucători anonimi

Fotbaliștii de la FC Argeș con­ti­nuă antrenamentele pe plan lo­cal, pînă la in­trarea în cantona­ment. Jucă­torii lui Viorel Du­mi­trescu vor în­ce­pe de luni pre­gă­tirea centrali­za­tă la Baza Vul­tu­ri­lor din Trivale, unde vor sta zece zile. Conducerea clu­bului din Tri­vale încearcă să umple golurile după plecările lui Rover Cîrstea la Poli Timișoara și a lui Cosmin Năstăsie la CS Mioveni.

FC Argeș a reușit, acum cî­teva zile, primul transfer din a­ceastă iarnă. Piteștenii s-au în­țeles pentru o perioadă de cinci ani cu Ionuț Niculae, un mijlocaș de 22 de ani, care în pri­ma parte a sezonului a evo­luat în Liga a III-a la Viitorul Dom­nești.

La echipa alb-viole­tă se află în probe și un fundaș central de 20 de ani. Este vor­ba de Lixandru, de la Concor­dia Chiajna, care, în turul cam­pi­onatului, a fost împrumutat la o echipă din Liga a III-a. În a­ces­te zile, la echipă va ajunge și Florin Anghel, un atacant de 23 de ani, care a jucat pînă a­cum la Voluntari, în Liga a III-a. Fotbalistul a fost văzut de Vio­rel Dumitrescu în această săp­tă­mînă, dar a fost trimis să își rezolve problemele cu vechiul club.

Administratorul clubului, Că­tălin Barbu, este mulțumit de noile achiziții: „Sînt jucători ti­neri, pe care antrenorul i-a ur­mă­rit de mai mult timp. Ionuț Niculae poate juca atît mijlo­caș dreapta, cît și stînga. Li­xan­dru este un fundaș central care m-a impresionat prin talie. Are peste 1,90 m înălțime. Flo­rin Anghel este un jucător care ne va fi de folos în returul cam­pi­onatului. Nu am semnat cu el și urmează să ne întîlnim în zi­lele următoare”.

La echipa alb-viole­tă se află în probe și un fundaș central de 20 de ani, Lixandru, de la Concor­dia Chiajna.

Trei juniori, în cantonament

În cantonamentul de la Baza Vulturilor, antrenorul Viorel Du­mi­trescu va lua mai mulți juniori de la grupa 1996, pregătită de Vi­o­rel Moiceanu. Sub comanda tehnicianului echipei de seniori se vor pregăti Cosmin Piscanu, Iulian Stancu și Alin Burghel. Pri­mul es­te mijlocaș central ofensiv, cel de-al doilea – mijlocaș cen­tral de­fensiv, iar ultimul este atacant. În funcție de randamentul pe care îi vor da cei trei, Dumitrescu va decide dacă va mai ape­la la ei pe parcursul acestui retur de campionat.

Îl vor pe Lircă

Oficialii clubului FC Argeș speră să își completeze lotul și cu jucători de la CS Mioveni, care nu vor mai intra în ve­de­rile antrenorului Marian Pană pentru retur. „Am avut o dis­cuție cu Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Di­rector al CS Mioveni, și mi-a spus că antrenorul va stabili în scurt timp o listă cu jucătorii pe care tehnicianul nu va mai conta în retur. Din acea listă vom vedea pe cine vom pu­tea lua. Noi vrem să îl luăm pe Lircă, însă vom ve­dea da­că el va accepta să vină la noi”, a spus admi­nis­tratorul grupării din Trivale.

Așteaptă răspunsul lui Dulcea

Alături de alb-violeți, în această săptămînă s-a antrenat și Adrian Dulcea. Fostul atacant alb-violet este liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de ALRO Slatina. „Se antrenează de mai mult timp cu noi, dar nu se știe dacă va juca aici. Noi vrem să ră­mî­­nă, pentru că este un atacant cu experiență, care ne poate ajuta. Am avut mai multe discuții cu el și i-am făcut o ofertă. A rămas să se mai gîndească. Ne-a spus că are și o ofertă din Ungaria și așteaptă să va­dă dacă se concretizează. Dulcea este un băiat serios, care nu a făcut probleme cît a mai fost la noi”, a declarat Cătălin Barbu.

sursa: Curierul Zilei

22 Jan. 2012, 14:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă