Farul a bifat încă două achiziții. „Marinarii” își prezintă lotul la mall

FC Farul va înregistra, astăzi, transferurile de jucători în vederea meciurilor oficiale din 2016. Pe lista de achiziții s-au adăugat alți doi fotbaliști, ambii Under-19, portarul Răzvan Cătălin Began (19 ani, foto) și mijlocașul stânga Silviu Iacșa (18 ani), anunță Ziua de Constanța.

Răzvan Began e sub contract cu CFR Cluj și ultima dată a jucat în Liga 3 la CSM Sighetu Marmației, în timp ce Silviu Iacșa vine de la Unirea Alba Iulia, din Liga a 4-a.

„Ceilalți jucători noi, ale căror transferuri le înregistrăm mâine (n.r. astăzi) sunt Vali Munteanu, Murgoci, Vezan, Popa, Tigoianu, Negrilă, Pungă, Cosmin Neagu și posibil Robert Tătar (22 de ani), un mijlocaș central de la Oțelul Galați. Plus vizele celorlalți: Chițu, Pătulea, Pătrașcu, Bratu, Milea, Adi Ionescu, Băjan, Dinu, Corcoveanu. În total, vor fi 23 de fotbaliști în lot, dintre care șapte jucători Under-19 (toți trei portarii, Iacșa, Zugravu, Suciu și Țăranu”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, Auraș Brașoveanu, președintele executiv al FC Farul.

Cristocea nu mai continuă la Farul

Din lot nu mai face parte însă mijlocașul Vasilică Cristocea, unul dintre căpitanii din 2015. „Dacă aceasta a fost opțiunea lui, să nu mai vină la pregătire, ce să facem? I-am înțeles punctul de vedere, că nu s-a întâlnit cu Giani Nedelcu să discute, dar una-i una, alta-i alta. Obligatoriu era să se pregătească, pentru că, dacă nu semna cu Farul, semna cu altă echipă. Este alegerea lui însă și n-o comentez”, a mai spus Brașoveanu.

Altfel, astăzi, FC Farul își prezintă lotul de jucători, cu ocazia unei festivități care se va desfășura la centrul comercial Maritimo din Constanța, de la ora 19.30.

CITEȘTE și: Rușine „națională”. L-au prins furând și l-au exclus din lot. Cum „pierde” România unul din cei mai promițători jucători

Pe aceeași temă