EXCLUSIV: Vigariu e liber de contract!

13 Jan. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
EXCLUSIV:** Vigariu e liber de contract!

După Cosmin Crușoveanu, Gaz Metan Severin s-a despărțit astăzi și de căpitanul din tur, Alin Vigariu. Jucătorul craiovean se afla în conflict de mai mult timp cu o parte a staff-ului administrativ, iar în această după-amiază s-a prezentat Severin, pentru a-și rezilia contractul.

„În tur am jucat în 13 etape, în care am fost și căpitan, am marcat și un gol, așa că rezilierea nu s-a făcut pe plan sportiv. Nu are legătură nici cu salariul, fiindcă nu eram eu printre cei mai bine plătiți jucători de la echipă, și nici cu faptul că nu aș mai fi fost dorit de domnul antrenor Bondrea. Conducerea Gaz Metan știe mai bine motivele. Oricum, urez baftă echipei, fiindcă mai am prieteni printre jucători. Eu nu am vrut să plec de la Severin, dar în condițiile actuale nu mai avea rost să rămân. E posibil să fim adversari în retur, dar nu știu deocamdată unde voi juca”, a spus fostul jucător al Universității Craiova, dorit acum de Alro Slatina și FC Olt.

Zilele acestea, conducerea clubului severinean încearcă să mai rezilieze contractele lui Rareș Vârtic și Alin Bițiș, dar cei doi jucători aduși în vară de la Târgu Mureș nu par dispuși să se despartă prea ușor de Gaz Metan.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

13 Jan. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă