După Mareș, Vasluiul a pus ochii pe Tudorache!

După Mareș,** Vasluiul a pus ochii pe Tudorache!

După ce FC Vaslui l-a achiziționat, în această iarnă, pe ex-jiulistul Marius Mareș, un alt jucător din Vale se află în atenția grupării din Vaslui. Este vorba de Vlad Tudorache, un tânăr jucător de 18 ani care a cochetat cu loturile naționale de juniori.

Vicepreședintele Vasluiului Ion Danciu spune că după achiziționarea lui Marius Mareș care își va face debutul la Vaslui, la vară, gruparea la care este a mai pus ochii pe un talent din valea Jiului și anume pe tânărul de 18 ani, Vlad Tudorache, care activează, în prezent la formația din Liga a IV-a, Universitatea Petroșani. 

„Mareș va debuta la Vaslui abia din vară când va fi refăcut complet. Am mai pus ochii pe un jucător din Vale, Vlad Tudorache pe care vreau să-l urmăresc în câteva meciuri”,  a declarat Ion Danciu, vicepreședintele clubului vasluian.

Vlad Tudorache este fiul cunoscutului antrenor Marin Tudorache și a fost în vizorul mai multor echipe din Liga a II-a  Ion Danciu este sceptic în ceea ce privește viitorul fotbalului românesc. „Va fi greu pentru toate echipele din România pentru că jucătorii au pretenții exagerate. La Vaslui vin cer contracte mari și nu oferă nimic. Așa s-a obișnuit jucătorul român. Dacă vine Balint acesta cu siguranță va acorda o șansă jucătorilor tineri”,  a declarat Ion Danciu.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă