Dunărea recâștigă unul dintre mijlocașii importanți ai echipei din sezonul trecut. A revenit la antrenamente și ar putea debuta cu Mioveni

Dunărea Călărași e pe cale să-l recâștige în lot pe unul dintre jucătorii de bază ai sezonului trecut. Pierdut la finalul campionatului după ce contractul de împrimut de la Viitorul Constanța a expirat, mijlocașul Gabriel Preoteasa s-a reîntors la antrenamentele conduse de Adrian Mihalcea și ar putea fi legitimat în scurt timp.

Potrivit Sport călărășean, în această săptămână, Preoteasa a revenit la Călărași după ce în ultima perioadă și-a încercat norocul înclusiv la Liga a 3-a, la Metalurgistul Cugir. Olteanul în vârstă de 20 de ani se pregătește sub comanda lui Adrian Mihalcea, însă tehnicianul nu știe dacă îl va putea utiliza în jocul cu cei de la Mioveni pentru că nimeni din conducerea clubului nu i-a comunicat dacă transferul va fi înregistrat la FRF până sâmbătă.

Cert este că revenirea lui Gabriel Preoteasa va fi un câștig pentru Dunărea, după ce în sezonul trecut mijlocașul a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei la mijlocul terenului. În 29 de meciuri a evoluat Preoteasa la Călărași campionatul trecut, acesta reușind să înscrie și un gol.

În această vară, Dunărea a pierdut mulți jucători pe care s-a bazat în sezonul trecut, precum Constantin Bumbac, Valentin Andrei, Mădălin Mureșan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami, Daniel Vădrariu, Mihai Popescu, Claudiu Săftescu, Alexandru Stoica sau Valentin Alexandru.

„Important este ca mentalitatea și concentrarea lor să fie total diferite față de primul meci de acasă”

Călărășenii întâlnesc sâmbătă, de la ora 12:30, pe teren propriu, pe CS Mioveni, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Ligii 2. Antrenorul Adrian Mihalcea e convins că va alege cel mai bun „11” pentru ca echipa sa să obțină a doua victorie în acest sezon, prima acasă. „Cu siguranță o să mă gândesc la cea mai bună formulă, pentru că avem nevoie de continuitate în rezultate. Am de unde alege acum, s-au reîntors și cei doi jucători accidentați, deci practic nu avem nicio problemă. Important este ca mentalitatea și concentrarea lor să fie total diferite față de primul meci de acasă. Șandru a început pregătirea 100 la sută cu noi. E posibil să apară. Acum n-aș vrea să grăbesc lucrurile să declar de azi ceva și Doamne ferește!, să se întâmple altceva, dar posibilitatea ca el să fie în primul 11 este destul de mare”, a spus Mihalcea pentru site-ul oficial al clubului din Călărași.

Pe aceeași temă