Doi jucători ai echipelor din Caraș-Severin ar putea fi primele achiziții ale liderului ACS Poli. Timișorenii nu fac multe transferuri în această iarnă

Liderul Seriei a II-a din Liga 2 a anunțat că nu va face multe achiziții în această iarnă. ACS Poli se va despărți de mai mulți jucători decât vor sosi. Doi fotbaliști pentru care Dan Alexa și-a arătat deja interesul vor fi însă ușor de adus la Timișoara. Primul nume pentru care „Chirurgul” a optat în linia de mijloc e Andrei Artean, jucător împrumutat la FC Caransebeș. De asemenea, alături de acesta ar putea veni de la Reșița și Andrei Neagoe, aflat la final de contract cu Metalul.

Artean (21 ani) e împrumutat de bănățeni pe un sezon la „gugulani”, dar înțelegerea poate fi schimbată. Relațiile bune ale lui Alexa cu Caransebeșul, dar și un eventual schimb ar putea fi luat în calcul. Mai ales că alb-negrii au doi jucători pe același post la final de contract: Ovidiu Petre și Adrian Poparadu.

Tot de la Caransebeș timișorenii și-l doresc pe tânărul Sabin Lupu (21 ani), atacant polivalent crescut la Pandurii, jucător care de asemenea dacă nu poat fi acontat acum, ar putea fi semnat pentru la vară. „Artean, am vorbit și cu președintele Timofte, ni-l dorim din iarnă. E jucătorul nostru, mi-l doresc mult, nu putem vorbi încă, nu e fairplay, nu am vorbit cu el. Lupu e un jucător interesant și mi l-aș dori aici, sunt jucători care ar face față la Poli ușor”, spunea Alexa înaintea returului cu FC Caransebeș.

Andrei Neagoe (27 ani) se numără și el printre jucătorii lăudați de „Chirurg” în toamnă. De altfel, mijlocașul Metalului s-a remarcat în întâlnirea directă de la Reșița, când echipa sa s-a impus cu 2-0 iar el a centrat din corner la reușita lui Ciucă de 1-0. Mijlocașul a avut 14 prezențe și un gol în prima parte a campionatului. Deși mai are șase luni de contract cu „rosso-nerii”, patronul Cătălin Rufă l-a anunțat deja că îl va lăsa să plece dacă va primi o ofertă superioară financiar, factor ce poate fi îndeplinit de cei de pe Bega. Neagoe are deja experiența Ligii I la Mioveni și FC Național.

12 prezențe și un gol marcat, au atât Artean, cât și Lupu în acest sezon în tricoul codașei FC Caransebeș

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Pe aceeași temă