Doi brazilieni în probe

28 Jul. 2009, 14:15 Bursa transferurilor
Doi brazilieni în probe

Carmelo Palilla a avut ieri la antrenamente doi jucători brazilieni de profil ofensiv. Aceștia vor rămâne pentru câteva zile în cantonamentul din Austria și vor fi testați mâine în amicalul cu Potenza.

„U” Cluj a început testările în cantonamentul din Austria. Cum Sântejudean, Voican și Iacob sunt singurii atacanți pe care Palilla îi are acum la dispoziție, primii jucători aduși în probe sunt de profil ofensiv.

 

Doi brazilieni au fost prezenți ieri la antrenamentele de la Hochfilzen. Gabriel Teixeira Machado este un atacant de 19 ani și provine de la școala de fotbal a lui Juventude. În 2008 a fost cumpărat de elvețienii de la Grasshoppers Zurich pentru care a evoluat în 19 partide și a marcat un gol. Din iarnă a fost împrumutat la FC Stade Nyonnais, în Liga a II-a din Elveția.

 

Cel de-al doilea jucător testat de Universitatea se numește Amauri Nascimento dos Santos și este un mijlocaș ofensiv de 21 de ani, care a evoluat ultima dată la NK Imotski, formație din liga a II-a din Croația. Patronul Florian Walter declarase că vor veni 9 jucători în probe pe durata campionatului din Austria.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

28 Jul. 2009, 14:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă