Din Liga 4 în Liga 2

02 Aug. 2009, 09:40 Bursa transferurilor
Din Liga 4** în Liga 2

În urmă cu două luni, Cornel Mihalache evolua pentru Romprim în turneul play-off al Ligii a 4-a București, reușind să marcheze unul dintre cele două goluri ale echipei sale în finala disputată pe stadionul Dinamo.

 

Chiar dacă a pierdut cu 3-2 în fața Comprestului, formație ce a câștigat și următoarea partidă cu FCM Alexandria, obținând promovarea în Liga a 3-a, Romprim a lăsat o impresie foarte bună, iar unul dintre jucătorii săi de bază a intrat în atenția cluburilor din liga secundă. Mihalache a impresionat prin tehnică și viziunea sa asupra jocului, cu toate că nu avea o formă fizică de invidiat.

 

În timpul pregătirilor din acestă vară cu Concordia Chiajna, mijlocașul a început lupta cu surplusul de greutate și e pe cale să o câștige, reușind să dea jos nu mai puțin de 12 kilograme.

 

În amicalul disputat sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, Mihalache a evoluat pentru formația lui Adrian Bumbescu în ultimele 15 minute ale jocului, timp în care s-a aflat de câteva ori la originea sau în centrul acțiunilor de atac.

 

Pentru Mihalache, aceasta nu este prima experiență la echipa din Chiajna. Timp de trei ani a mai făcut parte din lotul ilfovenilor, fiind unul dintre fotbaliștii care au contribuit la promovarea Concordiei în Liga a II-a. În urmă cu un an, Mihalache a luat hotărârea să renunțe la burlacie și s-a căsătorit cu o timișoreancă, mutându-se în orașul de pe Bega. Acesta este motivul pentru care a fost nevoit să își întrerupă activitatea de performanță, însă acum este determinat să dovedească faptul că la 27 de ani mai are multe de spus în fotbal.

 

 

articol scris de Florin Alboiu

02 Aug. 2009, 09:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă