Decizii ȘOC la Foresta! Sucevenii au renunțat la golgheterul echipei și la încă un jucător experimentat din lot

Decizii ȘOC la Foresta!** Sucevenii au renunțat la golgheterul echipei și la încă un jucător experimentat din lot

Conducerea echipei Foresta a luat primele măsuri după ce gruparea suceveană antrenată de Cristian Popovici nu a mai câștigat niciun meci în ultimele șapte jocuri oficiale (6 în campionat și unul în Cupă), în urma acestei serii negative clubul încheind turul pe locul 9 în Liga 2, cu 23 de puncte, la 11 distanță de locul de baraj și 14, respectiv 19 de locurile promovabile direct în Liga 1 și fiind eliminată din Cupa României. După remiza din weekendul trecut pe teren propriu cu Dunărea Călărași (1-1), președintele Dorin Goian le-a reziliat contractele a doi dintre cei mai experimentați jucători din lot. Marius Matei (32 ani) și Răzvan Avram (30 ani) s-au despărțit de clubul sucevean. Cei doi jucători fuseseră achiziționați înaintea startului actualului sezon.

„Am decis să întrerupem colaborarea cu Marius Matei și Răzvan Avram. Rezilierea contractelor s-a produs de comun acord, cei doi jucători neaducând aportul pe care atât noi, cât și ei, l-ar fi dorit în jocul echipei. Nu ne rămâne decât să le mulțumim pentru munca depusă la Suceava și să le dorim baftă în continuare!”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

Dacă în privința lui Răzvan Avram decizia de reziliere nu este una surprinzătoare, având în vedere că mijlocașul nu a impresionat la Suceava, în cele 14 meciuri în care a intrat pe teren abia strângând 706 minute și fiind aproape de fiecare dată schimbat, renunțarea la Matei este neînțeleasă. Capriciosul atacant originar din Galați era golgheterul echipei cu 9 reușite în cele 17 meciuri pe care le-a jucat în acest sezon pentru Foresta. Matei nu a evoluat în ultimele două etape după ce a fost eliminat în jocul cu Juventus, iar ultimul gol dat pentru suceveni a fost în meciul cu Steaua din șaisprezecimile Cupei.

În acest an, Foresta Suceava mai are de disputat două meciuri, primele din retur. Sâmbătă, de la ora 11:00, întâlnesc pe teren propriu pe Unirea Tărlungeni, iar weedendul următor joacă în deplasate la Arad, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Pe aceeași temă