Decizie stranie a lui Gueye Mansour. A refuzat să revină la Ripensia pentru a rămâne la o echipă din Liga 3 care nu-i plătește salariile restante: „M-au tot sunat”

Decizie stranie a lui Gueye Mansour.** A refuzat să revină la Ripensia pentru a rămâne la o echipă din Liga 3 care nu-i plătește salariile restante:

Curtat intens săptămâna trecută de Ripensia Timișoara, care căuta un atacant, senegalezul Gueye Mansour (34 de ani) a ales să continue la Flacăra Horezu, în Liga 3, echipă unde încă își așteaptă plata salariilor restante.

Africanul și-a reluat pregătirile la clubul din Treapt, iar miercuri a evoluat în testul cu Minerul Costești, liderul campionatului județean din Vâlcea. Mansour a reușit ambele goluri ale echipei sale, care s-a impus cu 2-1.

„Nu s-au rezolvat încă problema restanțelor la mine. Sper să le primesc în această săptămână, altfel plec. Eu am luat decizia să continui la Horezu, după ce nu s-a rezolvat în Arabia. Puteam să mă întorc la Ripensia, m-au tot sunat săptămâna trecută, dar am zis să continui la Flacăra, unde am jucat în tur. Este lipsă de respect față de mine, mereu mi se promite plata lor și nu se rezolvă nimic. Nu sunt fericit cu aceste restanțe, eu am dat totul aici. Respectul trebuie să fie de ambele părți”, a anunțat Gueye Mansour.

„Nu avem atacant. Dacă aducem centrări, nu are cine să se lupte cu fundași adverși. Sperăm să se rezolve, s-ar putea să fie o surpriză, pentru că nu e materializată. O repatriere”, spunea antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, weekendul trecut, după amicalul cu CSC Dumbrăvița (scor 2-1), referindu-se la Gueye Mansour, căruia nu i-a precizat însă numele. Africanul a jucat la echipa timișoreană în 30 de meciuri în sezonul 2018/2019 și a înscris 4 goluri, ca apoi să mearcă la Flacăra Horezu.

Mansour e convins că actuala sa echipă ar putea termina pe podium în Liga 3

Senegalezul promite un atac letal alături de Florin Cioablă, vârful revenit de la CSM Reșița. „M-am pregătit separat săptămâna această, abia am început acum să am ritm de joc. Cioablă este un băiat extraordinar, un foarte bun jucător și combinativ, important este să dăm cât mai multe goluri pentru Flacăra, nu contează cine marchează. Flacăra poate prinde locurile 2-3 în retur, deși am pierdut doi jucători buni, dar sper ca cei care au venit, să ne ajute. Suntem puțini jucători în lot și ne este greu, vin suspendări sau accidentări și apoi trebuie să bagi pe teren numai copii”, a spus Mansour.

Flacăra Horezu în amicalul cu Minerul Costești: Vlădoi – Mihăescu, Cr. Munteanu, Bălan, Bârzichie – Ad. Popa, Olteanu, Precup, Georgescu – Mansour, Cioablă. Au mai jucat: Grosu, Nistor, Simeanu, Stănică, Preda, Nuță și Moldovan.

Înaintea reluării campionatului în Liga 3, după 15 etape, Flacăra Horezu ocupă locul 5 în Seria a 4-a, cu 24 de puncte, mult sub liderul U Craiova 1948 SA (41 cpt.). Prima etapă din acest an are loc pe 7 martie.

Articol scris de Adrian MUJEA

Pe aceeași temă