Craiovenii Bușu și Goge nu vin la Farul

Craiovenii Bușu și Goge** nu vin la Farul

Farul debutează astăzi în play-out-ul Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare Gloria Buzău. Constănțenii încep turneul de pe ultimul loc, în vreme ce echipa din Crâng pornește la drum cu cel mai bun punctaj. După un retur de campionat în care nu a cunoscut gustul victoriei, ultimul meci câștigat fiind pe 2 noiembrie 2013, FC Farul va juca în ultima parte a campionatului în turneul play-out, unde va lupta pentru evitarea retrogradării.

Misiunea elevilor lui Ștefan Nanu și Narcis Mohora se anunță una dificilă, în condițiile în care încep turneul de pe ultimul loc dintre cele șase, cu doar nouă puncte, iar în Liga a 3-a ajung ultimele trei clasate. Clasamentul de la care se pleacă este următorul: 1. Gloria Buzău – 17p, 2. Rapid CFR Suceava – 16p, 3. CF Brăila – 15p, 4. Unirea Tărlungeni – 14p, 5. Dunărea Galați – 9p, 6. Farul – 9p. În meciul de debut de astăzi, constănțenii joacă, de la ora 17.00, în fieful Gloriei Buzău. Celelalte partide din play-out se dispută tot astăzi, de la ora 11.00, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal: Suceava – Galați și Brăila – Tărlungeni.

„Pentru noi, de-abia acum începe campionatul. Nu trebuie să ne întoarcem cu mâna goală de la Buzău. Punctele sunt foarte importante pentru noi, dată fiind poziția pe care o ocupăm în clasament”, a declarat antrenorul principal al Farului, Ștefan Nanu, care nu îi va avea la dispoziție în partida de astăzi pe Barna, Buzea și Cristea, toți cu probleme medicale.

Buzea are falca umflată de la o măsea, iar Cristea s-a accidentat în meciul cu Dunărea Galați și a plecat la București pentru tratament. În aceste condiții, lotul cu care a plecat Farul ieri la Buzău este format din: Curcă, Vl. Neagu – portari; Băjan, Nițescu, Ghinea, Bumbac, Ciobanu, Mansur, Scărlătescu, Tudor, V. Apostol, Tothăzan, I. Florea I, I. Florea II, D. Stan, Ivanovici, Silvășan, Igiroșanu – jucători de câmp.

Oficialii constănțeni au tratat în ultimul timp cu doi jucători craioveni, fundașul stânga Sorin Bușu (24 ani, 1,79 m) și mijlocașul lateral Petre Goge (22 ani, 1,77 m), însă cele două părți nu au căzut la înțelegere în privința aspectului financiar. Săptămâna viitoare, Farul îl va legitima însă pe mijlocașul central Berti Nicola, în vârstă de 20 de ani. „E un jucător tânăr, cu calitate, care îmi place. În plus, e și constănțean”, a spus Ștefan Nanu.

Sursa: Ziua Constanța
Foto: Sebastian TĂ‚TARU
 

Pe aceeași temă