Costel Enache l-a adus pe Miron de la Ceahlăul!

Costel Enache l-a adus** pe Miron de la Ceahlăul!

Portarul Bogdan Miron a fost transferat definitiv la CSMS Iași, el nefiind utilizat de Vasile Miriuță niciun minut în cele șase etape scurse până acum. Astfel, Ceahlăul se va baza pe sârbul Jovic și cehul Jicha în turul acestui campionat.

„Miron va juca sub comanda lui Costel Enache, antrenor care l-a dorit acum la noua sa echipă cu care atacă promovarea în primul eșalon fotbalistic al țării. De fapt, Enache a fost cel care l-a vrut vara trecută pe Miron la Ceahlăul. Am ales despărțirea pe cale amiabilă, iar el a plecat la Iași. Am decis așa pentru a-i da o șansă și tânărului Martin Jicha”, a precizat Viorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație al FC Ceahlăul.

Velici nu a mai ajuns la UTA

Deși s-a zbătut mult și l-a impresionat pozitiv pe antrenorul Vasile Miriuță, atacantul senegalez Bara Mamadou Bebeto, care a avut o evoluție bună în amicalele cu Laminorul Roman (scor: 4-1 pentru Ceahlăul) și Rapid Suceava (scor 2-1), nu a fost transferat de conducerea Ceahlăului. Exista varianta unui transfer a acestuia și a unui împrumut a lui Velici la UTA, dar până la urmă Velici a fost reținut în lotul pietrenilor și, mai mult ca sigur, el va evolua vineri în derby-ul local al seriei I, din Liga  III-a dintre Ceahlăul II și Cetatea Târgu Neamț. S-a optat, în schimb pentru varianta transferului definitiv al portarului Miron la CSMS Iași, pietrenii urmând să se bazeze pe Jovic și Jicha în acest campionat.

 

Articol scris de Cristi SOROCEANU

Pe aceeași temă