Continuă „curățenia de iarnă” în Copou!

Continuă „curățenia de iarnă

– Tomi Petrescu, Claudiu Ionescu, Adrian Voicu și Ionuț Bădescu și-au reziliat contractele cu CSMS Iași.

După Tomi Petrescu, CSMS Iași s-a despărțit ieri de alți trei jucători puși pe lista de transferuri în această iarnă. Președintele executiv Florin Prunea a anunțat că s-a înțeles cu jucătorii Claudiu Ionescu, Ionuț Bădescu și Adrian Voicu privind încetarea relațiilor contractuale.

„După mai multe discuții cu Claudiu Ionescu, Adrian Voicu și Ionuț Bădescu, am ajuns la un acord cu cei trei privind rezilierea contractelor. Am încetat colaborarea cu jucătorii pe cale amiabilă și vreau să le mulțumesc pentru ce au făcut pentru noi. Jucătorii au primit o parte din drepturi, au renunțat la altele, ne-am strâns mâinile și ne-am despărțit amiabil”, a declarat președintele Florin Prunea.

Pe lista de transferuri mai sunt jucătorii Mihnea Firoiu și Radu Miron, dar nici portarul Bogdan Miron nu are viitorul asigurat în Copou. În cazul în care vor găsi un înlocuitor cu experiență, ieșenii se vor despărți de portarul care a dat dovadă de nesiguranță în mai multe meciuri din turul campionatului.

Altfel, oficialii din Copou au stabilit primul cantonament al iernii, CSMS urmând să plece în jurul datei de 15 ianuarie la Cheile Grădiștei, pentru două săptămâni.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă