Colban vrea să profite de criza de la Berceni și țintește un atacant: „Am vorbit cu Marin și ne-am înțeles”

Colban vrea să profite de criza de la Berceni și țintește un atacant:**

FCM Dorohoi ar putea profita de situația delicată prin care trece ACS Berceni. Vespazian Colban, antrenorul moldovenilor, caută variante de jucători care să îi întărească lotul pentru ca echipa să se salveze de la promovare și una dintre țintele acestuia este atacantul Alexandru Marin.

Trecut și pe la Dorohoi, atunci când FCM juca în Liga 3, fostul fotbalist de la Severin, Iași sau Juventus i-a spus lui Colban că vrea să revină la echipa moldoveană în această iarnă. „Am vorbit cu Marin și ne-am înțeles. Nu este însă suficient că îl doresc eu și că el își dorește să revină la Dorohoi. A fost un jucător util pentru noi și sunt convins că dacă va reveni ne va ajuta foarte mult să ne îndeplinim obiectivul. Probabil că zilele acestea va avea o discuție cu patronul și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Vespazian Colban pentru monitorulbt.ro.

Tehnicianul dorohoian a spus că în afara lui Marin Alexandru nu l-a mai interesat niciun alt fotbalist de la Berceni. „De acolo nu m-a impresionat nimeni. Păi, ce ar fi acum să transfer jucători mulți de la o echipă căreia i-am fost superior”, a spus Colban.

După 16 etape, ACS Berceni se află pe locul nouă în Seria I a Ligii 2, cu 16 puncte, iar FCM Dorohoi pe ultimul loc, 12, cu doar 10 puncte. În meciul direct, la Dorohoi, jucătorii lui Colban s-au impus cu 2-0 în fața ilfovenilor.

Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Pe aceeași temă