Claudiu Ionescu și Dobrescu au semnat cu FC Olt!

Noul număr zece în lotul celor de la FC Olt Slatina este Claudiu Ionescu, jucător cu prezențe în primul eșalon. Mijlocașul ofensiv de 29 de ani a fost prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, alături de atacantul Victor Dobrescu, ambii semnând contracte valabile un sezon și jumătate.

Oficialii clubului FC Olt Slatina au prezentat, luni, primele noutăți ale iernii. Atacantul de 24 de ani, Victor Dobrescu, sosit încă de la reunire a semnat, după vizita medicală, un contract pe un sezon și jumătate. De asemenea, oficialii divizionarei secunde au obținut semnătura unui fotbalist cu experiență, ce a evoluat în decursul carierei pentru CS Mioveni, Internațional Curtea de Argeș, iar din 2012, până în această iarnă, pentru CSMS Iași.

„Așa cum anunțam, cu ocazia reunirii lotului, urmează o perioadă de întărire a lotului. Vă prezentăm primele transferuri, este de vorba despre Claudiu Ionescu și Victor Dobrescu. Claudiu Ionescu revine în orașul natal, conform proiectului nostru de a avea în lot cât mai mulți slătineni. În această perioadă vor mai urma alte câteva achiziții, care vor duce la îndeplinirea obiectivului, accederea în play-off, iar odată cu accederea în play-off să putem oferi cât mai multe meciuri jucătorilor tineri. Victor Dobrescu este un jucător tânăr, de perspectivă, sperăm ca împreună să avem cât mai multe victorii”, a declarat președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

„Mi-am dorit să mă retrag spre casă”

Mijlocașul ofensiv de 29 de ani, Claudiu Ionescu, speră să pună umărul la atingerea obiectivului, calificarea în play-off, slătinenii aflându-se la doar două puncte de zona superioară a clasamentului.

„Mi-am dorit să mă retrag spre casă. Nu am jucat fotbal în Slatina decât foarte puțin timp, am zis să vin acasă. Am semnat pe un an și jumătate. Îmi propun să ajut echipa cât pot de bine, este prima zi, nu sunt multe de spus, o să încerc să-mi fac datoria cât mai bine, să ne îndeplinim obiectivul”, a precizat Ionescu.

„Dorința de fotbal m-a făcut să merg mai departe”

Victor Dobrescu, jucător ce la 19 ani s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate, a vorbit despre momentul dificil din viața sa. Atacantul de 24 de ani, sosit de la FC Zalău, este fost internațional de tineret și speră să-și relanseze cariera la Slatina.

„Dorința de fotbal m-a făcut să merg mai departe. A fost o perioadă foarte grea din viața mea, la 18-19 ani. Nu e ușor să treci peste o tumoră la șold, în momentul în care ajungi la AC Torino, iar la un moment dat să te trezești că poți fi un simplu lucrător într-o companie, dar plăcerea pentru fotbal m-a făcut să revin. Acum doi ani și jumătate, mi-am reluat pregătirile. Mă simt foarte bine la Slatina, este un plus că am ajuns aici, vreau să-mi fac datoria, să ne îndeplinim obiectivele, fiecare dintre noi cred că asta își dorește”, a spus și atacantul Victor Dobrescu.

Oficialii clubului se află în discuții cu alți câțiva jucători, cel mai probabil până la plecarea în cantonament, programată pe 20 ianuarie, lotul va fi în mare parte stabilit.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă