Claudiu Ionescu și Dan Ignat au plecat de la CF Brăila

Claudiu Ionescu și Dan Ignat** au plecat de la CF Brăila

După cum am mai anunțat, luni după-amiază, la ora 18, lotul de jucători de la CF Brăila s-a antrenat prima dată după scurta vacanță de vară! La reunirea lotului au fost prezenți portarii Leu, Mitrea și Comănescu, precum și jucătorii de câmp Bogdan Spătaru, Cătălin Stănciulescu, Alexandru Ilie, Daniel Cazan, Gicu Iordache, Radu Alin, Marius Dima, Robert Neagoe, Sabin Stângaciu, Vlad Omer și Ionel Băbătie.

De la „apelul” lui Alin Pânzaru au lipsit Cosmin Necoară (nerefăcut după operația de modificare de sept), dar care a fost prezent la stadion, Laurențiu Ivan și nigerianul Emanuel Ndigwe! Totodată nu s-au prezentat la reunirea lotului mijlocașul ofensiv Claudiu Ionescu și fundașul Daniel Ignat (foto), jucători care au luat alte destinații! Din câte se pare, Claudiu Ionescu a plecat la Rapid Suceava, iar Ignat către o destinație necunoscută încă!

Cei doi jucători au decis să plece de la CF Brăila din cauza situației precare financiare prin care trece clubul, aceștia refuzând (împreună cu alți opt jucători) să semneze noile contracte de joc impuse de Florin Cârligea, actualul patron.

În aceste condiții, conducerea echipei brăilene a recurs la achiziționarea mai multor jucători de la Conpet Cireșu (care va deveni CF Brăila II), dar și la promovarea unor juniori de la echipa antrenată de Ionel Drăgoi (juniorii B).

Jucătorii din lotul actual se vor antrena la Brăila până pe 22 iulie, dată la care vor intra într-un cantonament, în stațiunea Lacu Sărat, care va dura până pe 1 august! După aceea, CF Brăila va susține mai multe meciuri de verificare pentru omogenizarea relațiilor de joc, iar apoi, pe 30 august, va avea loc primul meci oficial al noului campionat din liga secundă!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă