„Citesc presa ca și cum nu ar fi vorba despre mine”. Petre lasă conducerea echipei UTA să îi decidă viitorul. Cât a oferit Genoa în schimbul atacantului de 18 ani

Numele lui Adrian Petre, atacantul de 18 ani al echipei UTA Bătrâna Doamnă, este cel mai vehiculat în această săptămână în România, după ce în weekendul trecut impresiona în fața mai multor agenți de jucători și scouteri în meciul de la Balotești, în care înscria de patru ori. Despre tânărul utist s-a scris și în presa din Italia, acolo unde s-a vorbit despre interesul clubului Genoa, a-l cărui reprezentant, Omar Millaneto, chiar a fost prezent la jocul desfășurat în Ilfov. În țară, fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a spus că Ioan Andone este interesat de Petre, însă nici Steaua nu îl scapă din vederi.

În tot acest timp, Petre își vede de antrenamente la Arad și încearcă să se concentreze pentru următoarele meciul ale echipei sale. „Eu la UTA nu am discutat absolut cu nimeni din conducerea clubului despre transferuri, oferte sau chestiuni pe care le mai citesc prin ziare. Mi se pare și normal să se întâmple lucrul acesta, atâta timp cât mai sunt de jucat meciuri oficiale în acest an și capul trebuie să-mi stea exclusiv la ele. Oricum, citesc presa ca și cum nu ar fi vorba despre mine, încerc și eu zic că și reușesc să fiu cât mai detașat de ele. Iar dacă e să rămân cu ceva după toate aceste zile, este dorința și mai mare să demonstrez ce pot cu adevărat”, a spus, pentru Sport Arad, golgheterul „Bătrânei Doamne”.

Cât despre interesul lui Dinamo pentru el, Adrian Petre nu pare așa impresionat, dorind mai degrabă un transfer în străinătate. „Dacă aș face un scop din a juca toate derby-urile din țară poate m-aș gândi și la Dinamo sau alt club din Liga 1. Așa, însă, când va fi cazul, sper într-un transfer din străinătate. Fie că e Genoa, sau alte echipe importante, cu stadioane mari și suporteri numeroși și pătimași”, a mai spus utistul.

Potrivit Sport Arad, Genoa Calcio a prezentat deja o ofertă oficială pentru achiziționarea lui Adrian Petre. Ar fi vorba despre 450 de mii de euro, plus alte 200 de mii din bonusuri, dar și posibilitatea ca fotbalistul să rămână la UTA până în vară.

UTA Bătrâna Doamnă la vândut în toamnă pe Dennis Man la Steaua în schimbul a 300 de mii de euro, plus posibilitatea de câștig a alte 200 de mii.

Pe aceeași temă