Chindia plusează la capitolul achiziții cu un jucător crescut de Dinamo, însă stă tot prost la transferuri pentru promovare. Noua țintă a lui Viorel Moldovan

Chindia plusează la capitolul achiziții cu un jucător crescut de Dinamo, însă stă tot prost la transferuri pentru promovare.** Noua țintă a lui Viorel Moldovan

Chindia Târgoviște visează să promoveze în Liga 1 la finalul noului sezon, l-a adus antrenor pe Viorel Moldovan, acesta a solicitat în repetate rânduri întăriri pentru a putea realiza acest obiectiv, însă, în schimb, primește jucători care nu sunt deloc peste nivelul celor care se aflau în lot.

După Bogdan Vasile (23 ani, mijloca, ex Dunărea Călărași), Alin Manea (21 ani, mijlocaș, ex Dacia Unirea Brăila) și Cezar Mihalache (19 ani, atacant, ex Viitorul Constanța), Chindia îl trece la capitolul achiziții și pe Andreas Mihaiu.

Mihaiu are 20 de ani, e mijlocaș, a fost crescut de Dinamo, iar ultima dată a jucat în Liga 3 la Voința Turnu Măgurele.

„Încercăm să găsim soluții la capitolul Under 21. În mare parte am rezolvat acest compartiment după venirile lui Manea, Mihalache și Mihaiu. Ne dorim să găsim un echilibru în tot ceea ce facem. Cu siguranță ne vor aduce un plus în momentul când vom apela la fiecare. De asemenea, mai suntem în discuții și cu alți jucători pe care îi dorim în lotul nostru”, a spus Viorel Moldovan pentru dbonline.ro.

Pressing la Andrei Lungu

Potrivit aceleiași surse, Chindia vizează să-l achiziționeze și pe Andrei Lungu (29 ani), un mijlocaș care fusese convins de antrenorul Vasile Neagu să meargă la CS Afumați, însă n-a mai rămas la ilfoveni după ce conducătorii clubului au decis să meargă la Liga 3 și să nu continue la Liga 2. Lungu a evoluat ultima dată în Israel, la Hapoel Ramat HaSharon, iar în cariera sa a mai jucat pentru Sportul Studențesc, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Energie Cottbus (Germania), FC Voluntari sau Juventus București.

Alte ținte ale președintelui Marcel Ghercu sunt jucători defensivi luați cu împrumut de la FC Voluntari și Astra Giurgiu.

„Chindia este pregătită pentru noul campionat”

Până la primul meci oficial din noul sezon, care va avea loc duminica viitorare, pe 5 august, de la ora 15:30, la Timișoara, cu ASU Politehnica, Chindia mai joacă un amical sâmbătă, de la ora 11:00, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, cu Sportul Snagov.

Viorel Moldovan e nerăbdător să debuteze oficial pe banca Chindiei. „Așteptăm debutul campionatului cu mare încredere. Ne-am pregătit intens. Ne dorim să începem bine sezonul. Vom avea sâmbătă ultimul test de verificare, după care, ușor-ușor, intrăm în linie dreaptă în ceea ce privește noul campionat. Vrem să terminăm jocurile amicale cu victorii pe linie. Pentru mine sunt importante și succesele din amicale. Ele îți dau un moral bun și mult curaj în jocurile pe puncte. Ne dorim să avem continuitate în privința rezultatele pozitive. Important va fi să ne concentrăm pe fiecare meci pe care îl vom susține. Primul joc va fi cel mai important, adică cel cu ASU Poli Timișoara. Chindia este pregătită pentru noul campionat. Așteptăm cu nerăbdare debutul în noul sezon”, a mai spus fostul atacant al naționalei.

Pe aceeași temă