Chindia a încheiat cantonamentul de la Mogoșoaia cu o victorie în amicalul cu CS Balotești. Concluzia lui Viorel Moldovan și ultima achiziție a târgoviștenilor

Chindia a încheiat cantonamentul de la Mogoșoaia cu o victorie în amicalul cu CS Balotești.** Concluzia lui Viorel Moldovan și ultima achiziție a târgoviștenilor

Chindia a încheiat cantonamentul de la Mogoșoaia cu un amical cu CS Balotești, pe care l-a câștigat cu 2-0. Testul contra colegei de campionat, desfășurat vineri, la Centrul Național de Fotbal Buftea, a fost tranșat de golurile marcate de Liviu Mihai, dintr-un penalty obținut de Cristian Cherchez, și Daniel Florea.

În urma acestui ultim test desfășurat în cantonamentul din localitatea ilfoveană, antrenorul Viorel Moldovan s-a decis să-l oprească în lot pentru noul sezon pe mijlocașul Alin Manea. Jucătorul de 21 de ani originar din Buzău aparține de U Craiova, însă în ultimul sezon a fost împrumutat în Liga 2 la Sportul Snagov, respectiv Dacia Unirea Brăila, unde a strâns 29 de meciuri și 3 goluri.

Atacantul Cezar Mihalache (19 ani), de la Viitorul Constanța, prezent și el în cantonament cu Chindia, rămâne în continuare în teste.

„Sunt mulțumit de atitudinea și implicarea băieților în acest cantonament, nu am ce să le reproșez, trebuie să continuăm așa și la final vom culege roadele. Trebuie să muncim, norocul ni-l facem cu mâna noastră, iar fără dorință, muncă, atitudine, implicare, nu ai cum să obții rezultate”, a spus Viorel Moldovan după amicalul cu Balotești.

Cu CS Balotești, Moldovan a început amicalul în următoarea formulă: Aioani – Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitrașcu – Neguț, L. Mihai, Tilică, A. Manea – Cherchez, D. Florea. Pe parcurs i-a utilizat pe toți jucătorii avuți la dispoziție.

De astăzi, Chindia își reia pregătirea pe plan local, la Târgoviște, iar miercuri va juca un amical cu echipa care i-a oprit drumul către Liga 1, FC Voluntari, pe terenul ilfovenilor. Până acum, dâmbăvițenii au mai jucat un meci de verificare, cu CS Afumați, pe care l-au câștigat cu 2-1.

Pe aceeași temă