Cerlincă se antrenează cu fosta sa echipă după ce a plecat de la FC Brașov

Cerlincă se antrenează cu fosta sa echipă după ce a plecat de la FC Brașov

Transferat în această iarnă din postura de jucător liber de contract de FC Brașov, după ce se despărțise de Rapid București, aventura suceveanului Andrei Cerlincă la echipa de sub Tâmpa s-a încheiat subit. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani n-a primit prea multe șanse să arate ce poate din partea antrenorului Mihai Stere, în cele patru meciuri din 2016 ale Brașovului, apucând să joace o singură dată, 21 de minute, în confruntarea cu UTA Bătrâna Doamnă. Nemulțumit din această cauză și bulversat de problemele existente la FC Brașov, Cerlincă a decis să ceară rezilierea contractului.

„Am plecat pentru că nu am primit nicio șansă să joc la această echipă. Eu am venit la Brașov cu sufletul deschis, am venit să joc, dar nu mi s-a arătat încredere. În iarnă am avut o ofertă bună de la altă echipă, dar am fost convins să vin la Brașov, unde mi s-a prezentat un proiect ambițios. Nu avea rost să încurc lumea, condiții nu aveam, banii lipseau, astfel că am reziliat contractul și am plecat acasă. Sper totuși ca această echipă să nu se desființeze”, a declarat Cerlincă.

Pentru a se menține în formă, Andrei se antrenează în prezent pe Areni, cu fosta sa echipă, Rapid CFR Suceava. El nu mai are drept de joc până la vară, întrucât a bifat deja două echipe într-un sezon competițional.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă