Cerlincă este gata pentru o nouă provocare: „Mă pregătesc de zor, alerg, merg la sală și joc fotbal cu prietenii. Am o poftă nebună să revin pe gazon”

Cerlincă este gata pentru o nouă provocare:**

După despărțirea intempestivă de clubul Rapid București, produsă la mijlocul lunii noiembrie, fotbalistul sucevean Andrei Cerlincă s-a întors acasă, aflându-se în căutarea unei noi provocări. Chiar dacă episodul giuleștean nu s-a încheiat cu happy-end pentru mijlocașul în vârstă de 20 de ani, acesta a declarat că s-a separat cu inima împăcată de fostul său club.

„Rapid București este clubul care mi-a dat șansa să debutez pe prima scenă a fotbalului românesc și nu o să uit niciodată acest lucru. Experiența în Capitală începuse bine pentru mine, iar în returul sezonului precedent am apucat să strâng zece apariții în Liga 1. Apoi, pot spune că am fost urmărit și de ghinion. M-am accidentat destul de grav înaintea startului noii ediții de campionat, motiv pentru care am ratat pregătirea de vară, iar după acest episod nu am mai reușit să-mi recâștig locul în echipă. Așa că am cerut să fiu lăsat să plec, considerând că rezilierea contractului va fi benefică pentru mine. Îmi doresc să merg la o echipă unde să am șansa de a juca constant. La vârsta mea, este important să am continuitate și să stau cât mai mult pe gazon”, a declarat fostul internațional de juniori al României.

După despărțirea de formația bucureșteană Andrei Cerlincă s-a antrenat timp de două săptămâni pe Areni, alături de foștii săi coechipieri de la Rapid Suceava. „Chiar dacă este vacanță competițională, eu mă pregătesc de zor, alerg, merg la sală și joc fotbal cu prietenii. Am o poftă nebună să revin pe gazon și sper ca impresarul meu, Sorin Paraschiv, să-mi găsească cea mai potrivită variantă de a-mi continua cariera”, a precizat Andrei Cerlincă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă