Capătă, bucuros că se află pe „lista neagră” a Sebișului: „Vreau să mă impun la UTA”

Capătă, bucuros că se află pe „lista neagră

Împrumutat de la UTA, Alexandru Capătă a făcut un tur satisfăcător în tricoul divizionarei a treia, Național Sebiș. Atacantul de 21 de ani a înscris patru goluri, a oferit două pase decisive și a obținut și două lovituri de la 11 metri transformate de colegii săi, însă a avut și momente mai puțin bune. Pe lângă câteva ratări importante, fostul pecican a făcut un gest reprobabil la ultimul său meci pentru formația din orașul de pe Crișul Alb, cel cu Olimpia Satu Mare, când și-a aruncat tricoul la pământ în momentul schimbării.

„Nu cred că am fost pus pe liber datorită acelui gest. Poate, a contat și el, dar știam dinainte că cei din conducere sunt nemulțumiți de mine, dar și de alți jucători. În fine, consider că mi-au făcut un bine, căci atmosfera devenise irespirabilă la Sebiș, cel puțin în ultima lună din tur. Ne certam foarte mult între noi, dar asta și pentru că existau destule neajunsuri la club. Așa că nu mă deranjează faptul că am fost trecut pe lista neagră, mai ales că omul la care am ținut cel mult la Sebiș, e vorba de antrenorul Roland Nagy, m-a iertat și m-a înțeles după ce mi-am cerut scuze pentru cele întâmplate la meciul cu Satu Mare”, a afirmat Capătă.

În momentul în care își încheie conturile cu Sebișul, tânărul „vârf” se întoarce la echipa emblemă a Aradului. „Nu am vorbit cu nimeni de la UTA deocamdată, dar știu că trebuie să mă prezint la reunirea lotului pe 16 ianuarie. Aș minți dacă aș spune că cele patru luni petrecute la Sebiș nu mi-au făcut bine, căci am jucat constant și am adunat meciuri oficiale în picioare, însă dacă nu voi reuși să mă impun și la UTA acum nu am făcut mare lucru”, recunoaște Capătă, care vede cu ochi buni întinerirea masivă a lotului „textilist”.

„Eu cred că ar fi fost bine ca această împrospătare a echipei să fii venit mai repede, dar nu ar fi târziu nici acum. Conducerea și antrenorii nu vor regreta că le vor da șansa tinerilor să demonstreze ce pot, sper să fiu și eu printre aceștia”, a încheiat „textilistul”, care are la activ patru goluri pe scena eșalonului secund.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă