„Căliți” de Massone, nemțenii vin fără emoții la Steaua: „Nu mi-e teamă de Becali!” Reacția lui Popadiuc

Așa cum ProSport a anunțat, Steaua s-a înțeles cu Ceahlăul Piatra Neamț pentru transferul mijlocașilor Cătălin Ștefănescu, Doru Popadiuc (foto – în tricoul naționalei de tineret) și Sebastian Chitoșcă. Nemțenii vor încasa 120.000 de euro în schimbul celor trei fotbaliști, iar aceștia urmează să semneze contractele cu gruparea campioană în cursul zilei de miercuri.

S-au călit cu Massone, nicio problemă cu stilul lui Becali

Doru Popadiuc (20 de ani) a vorbit despre interesul Stelei, precizând însă că nu vrea să ofere prea multe detalii până când nu își va vedea semnătura pe contractul cu trupa antrenată de Mirel Rădoi. Acesta a precizat însă că știe la ce să se aștepte din partea patronului Gigi Becali și că înțelege atitudinea acestuia față de propriii jucători. La Ceahlăul, cei trei l-au avut patron pe italianul Angelo Massone, echipa ajungând într-o situație disperată (DETALII).

„Până nu e nimic semnat, nu putem să spunem nimic, dar vă dați seama că noi ne-am dori să se realizeze acest transfer. Personal nu am vorbit cu nimeni din conducerea Stelei. Este o onoare și un privilegiu ca un club ca Steaua să fie interesat de noi. Sperăm să semnăm cu ei! Eu am debutat în Liga 1 chiar pe Ghencea, acum doi ani.

Nu îmi este teama (n.r. de Gigi Becali). Nu am de ce… El este patronul și finanțează echipa, e normal să critice, sa își dorească mai mult de la jucători. Depinde de cum s-au integrat… Când joci slab e normal să fii criticat”, a declarat Doru Popadiuc la Sport.ro.

Foto: Laurențiu Mich / Mediafax Foto

Pe aceeași temă