Bundea, Budean și Marincău, eliminați!

11 Jul. 2009, 20:22 Bursa transferurilor
Bundea, Budean și Marincău,** eliminați!

Florian Walter a anunțat încă din momentul preluării echipei că se va renunța la cei mai bătrâni dintre jucători. Astfel, trei dintre „veterani” au fost anunțați deja că nu se va mai conta pe ei din sezonul viitor. Doi dintre jucătorii care au trecut de 30 de ani, Zeno Bundea și Petre Budean, au fost primii puși pe liber.

„Am fost anunțat că nu sunt în lotul pentru Poiana Brașov. Discut cu șefii rezilierea contractului”, a recunoscut Bundea, care mai are însă de primit bani de la Universitatea. „Eu le-am spus ce îmi doresc: plata celor șase salarii restante și încă două salarii din contractul de un an pe care îl mai am”, spune mijlocașul, supărat că șefii au cam uitat să-i depună salariul în ultimele luni. „Dacă nu vor accepta propunerea mea, voi rămâne la dispoziția clubului și sunt dispus să merg și la echipa a doua, însă ei vor trebui să îmi asigure un antrenor cu Licență A și un medic la antrenamente”, avertizează mijlocașul de 31 de ani.

 

Bundea și Budean nu sunt singurii la care se va renunța. Și situația lui Raul Marincău este incertă, fundașul central fiind și el aproape de o despărțire de echipa clujeană. De asemenea, se așteaptă ca și după venirea italianului Palilla să se mai renunțe la unii jucători.
 

 

Lotul pentru Poiana Brașov
 

 

Portari: Fărcas, Oltean, Costaș, Szolomajer

Fundași: Șuller, Ungurușan, Soporan, Szilagyi, Nițu, Bușcă, Iuhas, Serban, Perde

Mijlocași: L. Bus, Negură, Sântejudean, Dolha, Văscan, Suteu, Țene, Kalman, Ionescu, Danciu, Stan, Botis, Vădana, Bucsa

Atacanți: Băd, Borza, Matiș
 

Articol scris de Daniel LUP, Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

11 Jul. 2009, 20:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă