Bardu revine la FC Olt, Srdic e așteptat și el. Radovic e dorit în continuare la Slatina

Bardu revine la FC Olt, Srdic e așteptat și el.** Radovic e dorit în continuare la Slatina

Mijlocașul de bandă ce în sezonul trecut a evoluat pentru FC Olt, Cristian Bardu, revine sub comanda tehnicianului Dan Oprescu. Jucătorul s-a înțeles cu conducerea clubului încă dinaintea ultimului meci din 2014, cel cu Șoimii Pâncota.

Mijlocașul lateral a urmat programul de pregătire pentru vacanță transmis de tehnicianul Dan Oprescu, iar joi va fi prezent la reunirea lotului. „Ne-am înțeles încă de anul trecut, am primit programul de pregătire de la antrenor, pe care bineînțeles că l-am respectat”, a precizat Bardu, jucător ce în prima parte a actualului sezon a evoluat pentru Farul Constanța.

În altă ordine de idei, fundașul dreapta, Aleksander Radovic a avut un contract valabil cu FC Olt până în această iarnă. Jucătorul este dorit în continuare la echipă, însă rămâne de văzut dacă conducerea clubului va ajunge la un acord.

Un alt nume vehiculat, pentru a întări lotul divizionarei secunde, este cel al atacantului sârb Alexander Srdic (foto).

„Ni-l dorim în continuare pe Radovic, este așteptat la reunire, acum să vedem dacă semnăm un nou contract. Cu Bardu ne-am înțeles”, a declarat președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

Atacantul ce în prima parte a sezonului a evoluat pentru Săgeata Năvodari, Alexander Srdic, este dorit de tehnicianul Dan Oprescu. „Am purtat discuții cu impresarul lui, rămâne de văzut dacă va fi prezent la reunire”, a precizat Oprescu.

Pe 8 ianuarie e reunirea, pe 9 e programată vizita medicală

FC Olt Slatina va da pe 8 ianuarie startul pregătirilor în vederea abordării stagiunii de primăvară. Oficialii clubului au stabilit controlul medical periodic la o zi după reunire, prin urmare lotul aflat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu va efectua, vineri, la Policlinica Sportivă Craiova, vizita medicală.

În perioada 21-30 ianuarie, divizionara secundă slătineană va susține stagiul pregătirii centralizate la Cheile Grădiștei.

În această iarnă, FC Olt Slatina va susține două amicale până la plecarea în cantonamentul montan, urmând ca la revenirea în localitate să dispute alte șase jocuri de pregătire.

Pe loc de play-off, misiunea divizionarei secunde slătinene este, în stagiunea de primăvară, menținerea în primele șase echipe ale seriei. Meciurile rămase de disputat se vor relua pe 28 februarie, însă campionatul poate fi amânat, în funcție de starea vremii.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă