Băiatul lui Ilie Dumitrescu vrea să devină utist! Falub: „Ar fi bine să aibă cât mai multe din calitățile tatălui său”

Băiatul lui Ilie Dumitrescu vrea să devină utist!** Falub:

De duminică, echipa fanion a Aradului l-a primit în sânul ei pe unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu. Sică (foto, nr. 6), băiatul de 19 ani al fostului internațional dorește să-l convingă pe Adrian Falub că merită un loc în lotul UTA-ei.

Mijlocaș de bandă stânga, Dumitrescu jr. a sosit la Arad la propunerea impresarei Anei Mariei Reghecampf, cea care s-a oferit să ajute gruparea „textilistă” cu fotbaliști după ce a aflat de implicarea lui Adrian Marțian în Calea Aurel Vlaicu. „Încă nu am apucat să-l văd la joc, nu-mi dau seama ce poate. Ar fi bine să aibă cât mai multe din calitățile tatălui său”, ne-a spus antrenorul „alb-roșiilor” despre fotbalistul care a mai trecut pe la Viitorul Constanța, Sportul Studențesc, FC Snagov și Juventus București.

Până la urmă, descinderea lui Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti în Corsica a dat roade, în sensul că marți ar trebui să ajungă la UTA un portar de 23 de ani, care a evoluat în campionatele Franței și Portugaliei. Totodată, „alb-roșii” mai negociază cu un mijlocaș central experimentat, care ar putea sosi în „alb-roșu” chiar înaintea meciului cu ACS Poli Timișoara.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă