Băcilă și Bejan au fost prezentați oficial astăzi!

Așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, Cosmin Băcilă și Florin Bejan sunt de astăzi noii jucători ai formației roș-albastre. Cei doi au fost prezentanți astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

Mijlocașul Cosmin Băcilă, în vârstă de 30 de ani, a evoluat ultima dată la Pandurii Tg. Jiu și a mai trecut de-a lungul carierei pe la formațiile Forex Brașov, Farul Constanța și Internațional Curtea de Argeș. Are aproape 200 de jocuri disputate în Liga 1.

Fundașul Florin Bejan, 22 de ani, vine de la Viitorul Constanța și a mai jucat pentru formația secundă a celor de la Steaua București, dar și la naționalele României, Under 17, Under 19, Under 21. În prima parte a campionatului a fost titular în majoritatea partidelor disputate de Viitorul.

Sunt foarte bucuros că am ajuns la Tîrgu-Mureș. Chiar dacă vin de la Liga 1, nu este un pas înapoi pentru mine. Aici am găsit antrenor de Liga 1, jucători de Liga 1, conducere de Liga 1 și condiții de Liga 1. Sper din tot sufletul să promovez cu ASA în prima divizie – Cosmin Băcilă.

Cei doi nu fac parte din lotul echipei ASA Tîrgu-Mureș pentru partida de sâmbătă, de la Craiova.

Tot astăzi au fost oficializate transferurile portarului Fejer Csongor, ultima dată la FC Zagon și Amauri Morais Pereira, un atacant brazilian, care s-a pregătit împreună cu echipa încă din luna decembrie a anului trecut.

 

Sursa: ASA Tg. Mureș

Pe aceeași temă