Bacăul s-a desființat: 12 jucători sunt la Botoșani!

19 Jul. 2012, 13:51 Bursa transferurilor
Bacăul s-a desființat:** 12 jucători sunt la Botoșani!

UPDATE: Cei 12 plecați la Botoșani sunt: Petrache, Stamatin (ambii portari) – Ursu, Lozneanu, Bursuc, Vraciu, Doboș, Taban, Croitoru, Boghian, Vl. Pavel, Hurdubei


Lotului pregătit de Costel Orac i se va alătura încă 12 jucători de la FCM Bacău, formație care mai mult ca sigur se va desființa. Președintele executiv al FC Botoșani, Cornel Șfaițer a declarat că cei 12 jucători băcăuani se vor prezenta de astăzi sub comanda lui Costel Orac.

„FC Botoșani are în acest moment prima opțiune de transfer în privința celor 12 jucători, însă ultimul cuvânt în privința transferului îl are Costel Orac. Nu pot să spun eu cine rămâne și cine pleacă. Este un grup valoros. Să nu uităm că vorbim de fotbaliști de la Bacău, care au o anume instruire, Bacăul fiind ani la rândul un izvor nesecat de talente pentru fotbalul românesc, o adevărată școală de fotbal. Am vorbit cu toți jucătorii, și ca grup și individual m-au surprins în mod plăcut și le-am spus clar ce se vrea la Botoșani. Acum tot ce doresc este ca acest mixt între jucătorii de la Bacău și cei de la Botoșani să reușească. Dacă va fi așa, vom avea cu toții de câștigat”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani, pentru site-ul oficial al echipei din liga a II-a.

Oficialul a spus că pentru jucătorii de la Bacău care vor fi pe placul lui Orac, FC Botoșani va plăti o mică sumă de bani, fotbaliștii urmând a fi deținuți în coproprietate de gruparea locală și Dumitru Sechelariu, patronul FCM Bacău.

Mai mult, doi dintre cei mai talentați jucători ai echipei lui Sechelariu au semnat cu CSMS Iași. Ionuț Mihălăchioaie și Cătălin Curiliuc vor juca în noul sezon în Liga I sub comanda lui Ionuț Popa.

Un alt jucator, mijlocașul Andrei Întuneric, și-a făcut bagajele cu destinația Constanța.

Foto: Eduard BLAGA

19 Jul. 2012, 13:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă