Băbuțan a lăsat FCM-ul pentru Săgeata!

Băbuțan** a lăsat FCM-ul pentru Săgeata!

Deși în urmă cu aproximativ două săptămâni declara într-un interviu acordat Liga2.ro că are ca primă opțiune rămânerea la Târgu Mureș, Aurelian Băbuțan s-a despărțit de echipa din Liga a II-a. Fostul director general al mureșenilor nu a stat mult pe tușă, chiar în acel interviu anunța că are mai multe oferte de la echipe din Liga I, semnând un contract cu nou-promovata Săgeata Năvodari.

Băbuțan va fi noul manager general al echipei de Liga I. La prezentarea sa la echipa constănțeană, acesta a declarat că este sigur de faptul că Săgeata își va îndeplini obiectivul și va face o figură frumoasă în prima ligă.

În altă ordine de idei, antrenorul Tibor Selymeș și-a completat staff-ul, pe lângă secunzii Gabi Manu și Gică Butoiu, cu Laszlo Gendur, acesta urmând a fi antrenorul portarilor, și cu preparatorul fizic Marius Marinău.

În privința lotului de jucători, în probe la Săgeata sunt fundașul american Arnold Kennedy, mijlocașul Marian Găldean (Rapid CFR Suceava) și atacanții Florin Achim (FC Maramureș Baia Mare) și Ionuț Radu (FC Hunedoara).

În perioada 1-14 iulie, lotul echipei din Năvodari va efectua un cantonament în Austria, în apropierea Vienei, unde va susține și câteva partide de verificare.

Sâmbătă, 13 iulie, dobrogenii vor întâlni echipa Academiei Ferenc Puskaș.

Pe aceeași temă