Au succes la negocieri! ASU Poli a convins încă un jucător experimentat din lot să semneze prelungirea contractului

Au succes la negocieri!** ASU Poli a convins încă un jucător experimentat din lot să semneze prelungirea contractului

ASU Politehnica Timișoara a avut un sezon mai bun în Liga 2 decât primul petrecut la acest nivel. Dacă ediția trecută a terminat pe locul 15, ultimul care a asigurat menținerea, acum s-a clasat pe poziția a 7-a și ar fi putut termina mai sus cu un loc dacă nu ar fi părăsit terenul de joc la partida de la Șiria cu UTA, decizie care i-a adus și o amendă usturătoare din partea FRF, de aproape 20.000 de euro.

Lotul pe care s-au bazat Bogdan Andone și, mai apoi, Antonio Foale a fost unul mult mai experimentat, lucru care s-a văzut în rezultate și, în final, în clasarea în prima jumătate a Ligii 2. Astfel că șefii echipei au decis să continue colaborarea cu o parte dintre jucători. Primii care și-au prelungit contractele au fost Ioan Mera, Dănuț Bilia, Adrian Poparadu și Ionuț Plămadă, iar Răzvan Ghinescu, Ionuț Coadă și Marvin Schieb sunt „legați” de Poli încă un an. În această săptămână a semnat o nouă înțelegere și mijlocașul Alin Ignea.

Mijlocașul central în vârstă de 29 de ani a sosit pe „Știința” în vara anului trecut, după un sezon petrecut în Liga 1, la concitadina ACS Poli, acolo unde nu a jucat prea mult din cauza unei accidentări. Acum a semnat cu ASU Poli un contract valabil pentru două sezoane.

Timișoreanul Alin Ignea a fost unul dintre oamenii de bază ai Politehnicii în campionatul recent încheiat. A bifat 24 de apariții în Liga 2, dintre care 23 ca titular, și a marcat patru goluri (câte unul în 2-2 la Foresta, 3-0 cu ASA Târgu Mureș, 5-0 la Metaloglobus și 2-1 cu CS Afumați).

Altfel, primele doi nouă achiziții ale Politehnicii sunt atacantul Bogdan Bozian (30 de ani) și mijlocașul Bogdan Nicolescu (28 de ani), ambii veniți odată cu antrenorul Cosmin Petculescu de la CSM Lugorj.

ASU Poli se reunește pe 2 iulie, și-a stabilit locația cantonamentului și primii adversari din amicale.

Pe aceeași temă