Au sosit și olandezii Câmpinei!

Au sosit și olandezii Câmpinei!

Trei fotbaliști din Olanda au sosit, joi seară, în România, pentru a da probe de joc la ACSM Câmpina! Au venit pentru a fi văzuți la lucru de Valentin Sinescu, dar, „au debutat” pentru Petrolul 95 Ploiești, într-un amical, imediat ce au fost aduși de la aeroport de președintele grupării câmpinene – Dan Tănase !

Cei trei jucători pe care Câmpina îi va testa zilele următoare sunt: Justin Lopes – 20 de ani, fundaș central, provenit de la echipa de tineret a celor de la Ado Den Haag – fotbalist originar din Caraibe, Rodney Sno – 22 de ani, mijlocaș stânga, fost la juniorii lui Venlo și Den Haag, originar din Surinam și Luisamo Adao – 20 ani, atacant de la RSKV GDA – echipă de eșalon inferior olandez, de origine africană!

Înainte de a intra «pe mâna lui Sinescu», cei trei jucători trimiși în România de impresarul Daniel Cărbunescu au bifat repriza secundă a amicalului Petrolul 95 – Sportul Ploiești (scor 5-6), Luisamo Adao «Broli» marcând de două ori, dar «probele», pentru ei, încep de abia de astăzi, când Sinescu programează primul antrenament, urmat apoi, mâine, de un amical la Păulești.

De la handbal, golgheter la fotbal!

În echipa adversă olandezilor, nou înfiiințata Sportul Ploiești, golgeter a fost portarul de la gruparea de handbal CSM Ploiești – Marian Druțu! Acesta a dat chiar mai multe goluri decât Luisamo Adao, marcând de trei ori, pentru gruparea victorioasă.

Articol scris de Marcel MARIN și Marian DIMA

Pe aceeași temă