Au renunțat la Nuno Fonseca și Sarmento

08 Aug. 2009, 12:16 Bursa transferurilor
Au renunțat la Nuno Fonseca și Sarmento

 

În prima parte a sezonului 2009-2010, FCM Bacău va conta pe doi jucători din străinătate: francezul Nicolas Vajou și brazilianul Simao. În ceea ce-i privește pe portughezii Nuno Fonseca și Filipe Sarmento, antrenorul Gheorghe Poenaru a decis să nu-i oprească în lot. Ieri, cei doi jucători monitorizați de FCM în amicalele cu FC Botoșani și FC Brăila s-au întors în Portugalia.

 

Antrenorul Poenaru a explicat că Fonseca și Sarmento erau deficitari la capitolul pregătire fizică și că nu puteau ajuta echipa în acest moment. “Dacă ar fi venit încă de la începutul pregătirilor, lucrurile ar fi stat altfel. Mă puteam edifica în privința lor. Așa însă, nu avea nici un rost să-i rețin în lot”, a spus Poe.

 

Președintele Relu Damian a anunțat că FCM Bacău nu va mai testa alți stranieri în 2009. “Nu vrem să ne mai complicăm cu jucători care au calități, dar nu sunt apți din punct de vedere fizic. Prin urmare, dacă vom mai testa jucători din străinătate, o vom face doar la iarna, în pauza dintre tur și retur”, a precizat Damian.

 

Sursa: desteptarea.ro

 

 

08 Aug. 2009, 12:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă