ASU Poli a transferat încă un jucător de la Pandurii. Noua achiziție a fost golgheter în sezonul trecut

ASU Poli a transferat încă un jucător de la Pandurii.** Noua achiziție a fost golgheter în sezonul trecut

ASU Politehnica Timișoara a mai bifat un transfer în această vară, al șaselea după ce a reușit promovarea în Liga 2. Conducătorii grupării bănățene au bătut din nou palma cu omologii de la Pandurii Târgu Jiu și au împrumutat un al doilea jucător de la formația din Liga 1.

După mijlocașul Bogdan Dănăricu (21 ani), la ASU Poli va juca și Daniel Mărgărit (19 ani). Atacantul care pe 30 august va împlini 20 de ani a sosit de marți seară la Timișoara, iar din această dimineață se antrenează cu echipa pregătiră de Sorin Brîndescu.

Mărgărit este un tânăr atacant obișnuit al loturilor naționale pe perioada junioratului care în sezonul trecut a debutat în prima ligă pentru formația gorjeană. Debutul său în Liga 1 s-a consemnat într-un meci cu Concodria Chiajna, după ce l-a înlocuit pe Dan Nistor, în minutul 85. Noua achiziție a lui ASU Poli a fost unul dintre titularii satelitului din Liga 3 al „pandurilor”, în campionatul trecut înscriind de opt ori.

Markos Gkakos (Thermaikos Thermis), Alin Constantinescu (Ceahlăul), Bogdan-Nicolae Dănăricu (Pandurii II), Radu Motreanu (ACS Poli Timișoara II) și Laurențiu Tiberiu Telescu (Nuova Mama Mia Becicherecu Mic) sunt celelalte echiziții ale lui ASU Poli în această vară.

Pe aceeași temă