Alexandru Bourceanu nu mai continuă la SCM Gloria Buzău. „Am încetat contractul cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști români”

Alexandru Bourceanu nu mai continuă la SCM Gloria Buzău.**

SCM Gloria Buzău și Alexandru Bourceanu (34 de ani) și-au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală parafată pe 25 octombrie 2019, înaintea desfășurării etapei a 15-a a Ligii 2. Mijlocașul dublu campion cu FCSB a evoluat în șapte meciuri pentru echipa antrenată de Ilie Stan, în toate fiind integralist.

Alexandru Bourceanu semnase la finalul lunii octombrie un contract valabil până la finalul sezonului în curs cu SCM Gloria Buzău. Mijlocașul a fost utilizat de Ilie Stan în șapte din cele opt meciuri după ce a semnat, în toate fiind integralist, cu Farul (2-0), ASU Poli (0-1), Metaloglobus (1-2), Dunărea Călărași (3-1), Petrolul (1-0), FK Csikszereda (1-1) și Ripensia (3-3). Nu a jucat doar în deplasarea de la Arad, cu UTA (0-3), în care SCM Gloria a trimis mulți jucători care au evoluat puțin în acest sezon.

„Sport Club Municipal Gloria Buzău aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 12 decembrie 2019, clubul a încetat contractul cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști români, fostul căpitan al clubului Steaua București, mijlocașul Alexandru Bourceanu, 34 de ani. Bourceanu a fost legitimat la clubul nostru începând cu etapa a XIV-a, evoluând în șase meciuri din șapte disputate.

Conducerea SCM Gloria Buzău îi mulțumește lui Alexandru Bourceanu pentru contribuția pe care a avut-o în fotbalul buzoian în acest sezon competițional și îi dorește mult succes în toate proiectele sale viitoare!”, a anunțat, printr-un comunicat, clubul SCM Gloria Buzău, prin directorul Ion Cazan.

Din informațiile Liga2.ro, Alexandru Bourceanu a decis să renunțe la cariera de fotbalist și să se concentreze pe antrenorat.

Bourceanu e primul jucător care pleacă de la SCM Gloria Buzău în această pauză de iarnă. Ilie Stan așteaptă ședința cu șefii clubului pentru a se decide apoi asupra modificărilor din lot.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Liviu PK Stoica / Gloria Buzău Fotbal

Pe aceeași temă