Alex Marin, cel mai important nume nou de la reunirea „lanternei” FCM Dorohoi

Alex Marin,** cel mai important nume nou de la reunirea

FCM Dorohoi, sub conducerea lui Vespazian Colban, a dat, luni, startul pregătirii de iarnă. La primul antrenament ce a avut loc pe stadionul 1 Mai au participal 20 de jucători, cea mai importantă noutate fiind fostul atacant al echipei ACS Berceni, Alexandru Marin. Acesta din urmă e liber de contract și urmează să semneze un angajament cu gruparea botoșăneană, anunță botosaneni.ro.

Antrenorul Vespazian Colban a anunțat că s-a perfectat deja un cantonament la Câmpulung Moldovenesc, ce va avea loc în perioada 21 și 30 ianuarie. Până la plecarea spre munte, jucătorii dorohoieni se vor antrena zilnic acasă, fără să dispute vreun meci amical. Miercuri și joi, în două grupuri, urmează să se facă vizita medicală la Botoșani.

Ungureanu pleacă în Germania

Conform aceleiași surse, cel de-al doilea portarul al lui FCM, Ciprian Ungureanu (21 de ani), va pleca în Germania, acolo unde și-a găsit un loc de muncă și renunță la fotbal. În schimb, lipsa lui Răzvan Atudorei de la reunire a fost pusă pe seama încă nerefacerii unei accidentări mai vechi. Fundașul și-a scos de curând ghipsul și urmează să intre într-un program de reface cu alergări ușoare.

Gruparea dorohoiană nu se va mai baza în partea a doua a sezonului nici pe atacantul Tudorel Tudorache (19 ani), împrumutat de FC Botoșani la Știința Miroslava, însă nici pe Flavius Suiu, cel care a decis să nu se mai prezinte la echipă după ce în tur n-a jucat mai deloc.

Cinci jucători pe lista de transferuri

În încercarea de a părăsi ultimul loc din Seria I și a se salva de la retrogradare, FCM Dorohoi țintește cinci transferuri în această perioadă de iarnă. Botosaneni.ro scrie că „lanterna roșie” poartă discuții cu Marius Negruț (atacant Bucovina Rădăuți), Alexandru Marin (atacant ACS Berceni), Mario Șchiopu (mijlocaș SC Bacău), Augustin Ivașcă (mijlocaș Unirea Slobozia) și Bogdan Straton (fundaș central Farul Constanța), primii doi fiind ca și convinși să semneze.

„Până la plecarea în cantonament (21 ianuarie) sau cel târziu până la începerea meciurilor de verificare, trebuie să știm clar pe cine avem în echipă, cu cine pornim la drum pentru a ne menține în Liga a II-a”, a spus precizat tehnicianul Vespazian Colban.

Lotul pe care l-a avut FCM Dorohoi la reunire:

portari: Vasile Prisacă (36 ani), Mihai Listaru (25 ani)
fundași: Aurel Vlaicu (29 ani), Gabriel Luca (27 ani), Adrian Cososchi (27 ani), Alexandru Stancoschi (22 ani), Roberto Chiorăscu (20 ani), Razvan Atudorei (25 ani).
mijlocași: Dragos Barabaș (21 ani), Bogdan Lumaicu (21 ani), Alexandru Ghiviziu (27 ani), Alexandru Vrabie (28 ani), Mara Orășanu (35 ani), Claudiu Juncănaru (19 ani), Adrian Amarinei (19 ani)
atacanți: Eduard Sandu (28 ani), Natanel Pavăl (25 ani), Dragos Mateiuc (22 ani), Robert Grumezescu (22 ani), Marius Negrut (Bucovina Radauti)
antrenor: Vespazian Colban (37 ani)

În privința primelor meciuri amicale, FCM Dorohoi are programată o „dublă” cu Rapid CFR Suceava, pe 14 și 21 februarie. Între 2-21 februarie, elevii lui Colban se vor pregăti la propria bază după revenirea de la Câmpulung Moldovenesc.

Pe aceeași temă