ACS Poli se pregătește de reunire. Timofte vrea să rămână doar 12-13 jucători din vechiul lot

ACS Poli se pregătește de reunire.** Timofte vrea să rămână doar 12-13 jucători din vechiul lot

ACS Poli se va reuni luni, când la pregătire sunt așteptați toți jucătorii aflați încă sub contract. Președintele Ioan Timofte așteaptă și câteva noutăți, cu care clubul a ajuns la un acord, dar își dorește practic înjumătățirea vechiului lot. Conducătorul contestat de Titu Bojin negociază în aceste zile rezilierea contractelor fotbaliștilor care nu au confirmat în Liga 1.

Majoritatea celor vizați mai au contract pe un an de zile cu bănățenii. O parte din ei au și dezavantajul de a fi extracomunitari. Precum e cazul lui Ahmetovic, Hasani, Morariju sau Keita. Clubul s-a despărțit deja oficial de nouă jucători (Coca, Kirev, Mera, Nohai, Petrovic, Marovic, Gorobsov, Mansour și Furtado), dar lotul vechi e în continuare stufos. Prin urmare ușa rămâne deschisă pentru plecări. O despărțire aproape sigură e și cea de Marius Staicu, dorit la alte cluburi de Liga a II-a. În timp ce în cazul altora se vor accepta ofertele avantajoase. Aici intrând Szekely, Belu, Șeroni sau Scutaru, în cazul ultimilor doi va fi acceptată doar plecarea unuia dintre ei.

„Luni vor fi cei care au contract, și vedem, vor fi unii care nu rămân. Vor fi puține noutăți… Sunt 12-13 jucători care vor rămâne. Vor fi cam cinci noutăți, trei-patru tineri. Va fi un lot final de 20-21 de jucători, suficient pentru B”, a spus Ioan Timofte.

În zilele următoare vor mai sosi doi-trei jucători tineri în probe. Actualul președinte nu vrea să repete situațiile din sezoanele trecute, când la club au sosit în total peste o sută de jucători în trial. „Nu vor fi 20 de jucători care să vină și să stea cazați cu zilele”, a punctat „Tim”.

Timișorenii ar avea în mod normal și prima opțiune pentru unii dintre jucătorii societății lui Marian Iancu, dar cel mai probabil Andrei Artean și Răzvan Dobricean vor continua la cluburile la care au fost împrumutați sezonul trecut: FC Caransebeș, respectiv Național Sebiș.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă