A început curățenia la FC Brașov. Primii doi jucători pe care Mihai Stere nu se va mai baza în 2016

A început curățenia la FC Brașov.** Primii doi jucători pe care Mihai Stere nu se va mai baza în 2016

Pe lângă numirea unui nou antrenor, conducătorii de la FC Brașov se ocupă în această perioadă înainte de reunire și de rezilierea contractele jucătorilor care nu au impresionat în prima parte a sezonului. Doi tineri fotbaliști împrumutați de la două echipe din Liga 1 nu se vor mai regăsi în lotul pe care Mihai Stere îl va pregăti pentru obținerea accesului în play-off.

Fundașul stânga Ciprian Perju (19 ani) și atacantul George Mareș (19 ani) se vor întoarce la FC Viitorul, respectiv FC Petrolul. Primul și-a reziliat, miercuri, contractul cu FC Brașov, iar vineri se va prezenta la reunirea echipei lui Gheorghe Hagi, în timp ce Mareș a fost deja prezent la reunirea de ieri a ploieștenilor.

Perju fusese împrumutat de Viitorul la FC Brașov pentru un sezon, însă cele două părți au convenit să întrerupă coloborarea în această iarnă. „Nu le reproșez nimic celor de la FC Brașov, chiar pot spune că au fost corecți cu mine. Am avut probleme medicale în startul campionatului, care nu mi-au dat pace, poate de aici și randamentul meu mai slab. Acum sunt apt din punct de vedere fizic și voi începe pregătirile cu Viitorul. Am rămas suprins de schimbarea antrenorului Adrian Szabo cu care am lucrat bine. Le urez mult succes foștilor mei colegi de la FC Brașov”, a declarat Perju pentru Monitorul Expres.

9 meciuri, dintre care 8 ca titular, a bifat Ciprian Perju pentru FC Brașov în prima parte a sezonului din Liga 2

7 meciuri și 1 gol are George Mareș la FC Brașov

Pe aceeași temă