A ajuns „numărul 10 foarte bun” așteptat de Daniel Pancu! Rapid a perfectat un nou transfer, un jucător care în 2016 juca la Dunărea Călărași: „Imediat am acceptat oferta”

La mijlocul săptămânii, la finalul meciului din Cupa României cu Daco-Getica București, câștigat cu 2-1, Daniel Pancu spunea că-și mai dorește trei jucători la Rapid, după ce i-a anunțat pe cei cinci la care renunță. Pe lângă fundașul stânga Hristos Vadasis (19 ani), luat sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova, antrenorul giuleștenilor transmitea că mai așteaptă un portar under din Liga 1, un „fundaș central foarte bun”, și un „număr 10 foarte bun”.

Iar contractul pe trei ani cu „numărul 10 foarte bun” a fost semnat joi, chiar dacă vizita medicală nu a fost efectuată. Mijlocașul care se alătură Rapidului în lupta pentru promovare este un fost jucător la Dunărea Călărași din sezonul 2015/2016. Este vorba despre marocanul cu cetățenie spaniolă Saifeddine Alami Bazza (26 de ani), care ultima dată a fost legitimat la Raja Casablanca, în prima ligă din țara sa natală, unde, însă, nu figurează cu meciuri jucate.

După sezonul bun făcut la Dunărea Călărași, în care a strâns 30 de meciuri și 8 goluri, Alami ajungea apoi la Rapid, juca într-un amical cu Viitorul Domnești, însă avea să plece, fiindcă clubul giuleștean intra în faliment. De atunci și până acum a mai evoluat pentru FC Paris și echipa secundă a acestui club francez, în ligi inferioare din Hexagon. Rapid îl anunță acum că a reușit să „transfere un jucător foarte bun”.

„Mă bucur enorm că am venit la Rapid, unde, din păcate, nu am apucat să joc în 2016, deși mi-aș fi dorit foarte mult. Știu foarte bine clubul, îi știu istoria, suporterii, și toate acestea m-au făcut să accept imediat oferta conducerii rapidiste”, a spus, pentru fcrapid.ro, Saiffedine, care la Dunărea Călărași a îmbrăcat chiar tricoul cu numărul 10.

Încă un preparator fizic la Rapid, un spaniol

Altfel, tot ieri, Rapid a cooptat în stafful tehnic un nou preparator fizic. Daniel Castro Reyes, un spaniol în vârstă de 30 de ani, care a mai pregătit formația de tineret a lui Rayo Vallecano, dar și Federația Madrileană de Fotbal, va face echipă cu Iulian Ichim, cel care a pregătit fizic Rapidul în primele etape ale sezonului.

Pe aceeași temă