Brașovul a prins aripi după victoria din Ghencea! Dan Alexa: ”Respect Dinamo, dar vreau să continuăm seria bună cu o nouă victorie”

Adi MARICA 01 Dec. 2022, 16:24 Liga 2
Brașovul a prins aripi după victoria din Ghencea! Dan Alexa: ”Respect Dinamo, dar vreau să continuăm seria bună cu o nouă victorie”

FC Brașov va încheia anul 2022 cu un meci dificil pe teren propriu, contra echipei Dinamo. Ambele formații au pornit la drum în acest sezon de Liga 2 cu planuri mari, însă pozițiile ocupate în clasament, 8, respectiv 11, sunt departe de așteptări.

Jucătorii lui Dan Alexa au un moral bun după victoria din Ghencea (1-0 cu Steaua, duminică), iar antrenorul spune că FC Brașov ar încheiat perfect anul cu o victorie contra dinamoviștilor.

”Am încheia perfect o săptămână după victoria cu Steaua. Este un meci important pentru noi, pentru că am avea posibilitatea să ne apropiem de play-off. Ultima impresie contează foarte mult. Este un meci cu miză pentru ambele echipe. O victorie cu Dinamo ne-ar aduce două luni de liniște. Pentru Dinamo este cam ultima șansă de a mai spera la play-off. În acest sezon, începând din etapa a 5-a, a 6-a au arătat foarte bine. La fel ca și noi, Dinamo a pierdut puncte importante la startul sezonului, apoi a avut o serie excelentă. Au un antrenor foarte bun pe care îl apreciez, prietenul meu Ovidiu Burcă, și convins că vom avea un meci dificil”, a spus Alexa despre meciul cu Dinamo și despre adversarul din etapa a 16-a a Ligii 2.

Dan Alexa: ”Respect Dinamo”

Fost jucător la Dinamo, Dan Alexa nu a rămas în cele mai bune relații cu o parte din șefii galeriei clubului bucureștean.

”Am jucat la Dinamo timp de doi ani și jumătate, am făcut performanță ca și jucător câștigând Cupa și campionatul. Respect Dinamo, iar ceea ce s-a întâmplat după plecarea mea este o altă discuție. Eu îmi doresc foarte mult să câștigăm sâmbătă. Împotriva lui Dinamo am reușit să câștig de mai multe ori, sper să o facem și la meciul de sâmbătă”, a spus Alexa, care a anunțat că Lascu și Fustar sunt incerți pentru jocul de sâmbătă: ”Lascu și Fustar se resimt după meciul cu Steaua, sper să-i recuperăm și să fiu inspirat în alegerea primului 11 la meciul cu Dinamo.”

FC Brașov, cu 23 de puncte, e pe locul 8 în Liga a 2-a. Meciul cu Dinamo, clasată pe locul 10, cu 21 puncte, are loc sâmbătă, de la ora 13:15, pe stadionul Tineretului.

Foto: Eduard Vînătoru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iulian-rosu-pluseaza-chiar-daca-dinamo-mai-are-patru-meciuri-in-sezonul-regular-ar-merita-sa-fie-in-liga-1-analiza-ultimei-runde-din-2022-cu-fc-brasov-19255273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-efectiv-complet-pentru-dinamo-dupa-ce-a-invins-steaua-echipa-lui-alexa-vrea-sa-castige-si-impotriva-cainilor-pentru-a-continua-lupta-pentru-un-loc-in-play-off-19255259

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-ca-un-leu-in-cusca-la-meciul-cu-steaua-bucuria-de-la-final-a-fost-de-nedescris-sa-bati-liderul-chiar-in-ghencea-chiar-e-placut-19255224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

Adi MARICA 01 Dec. 2022, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă