Brașoveanu a demisionat de la Dunărea: „Mi s-a sugerat că echipa nu va avea parte de un sprijin mai puternic dacă nu plec”

Brașoveanu a demisionat de la Dunărea:**

Deși sprijinul financiar dinspre municipalitate s-a concretizat prin viramentul banilor alocați echipei gălățene din liga secundă FCM Dunărea de către Consiliul Local, astfel că jucătorii și-au primit două din cele patru salarii restante, situația clubului continuă să rămână destul de complicată, după ce Auraș Brașoveanu, președintele clubului, și-a anunțat demisia.

„Au fost reproșuri mai mult sau mai puțin directe legate de managementul meu și mi s-a sugerat că echipa nu va avea parte de un sprijin mai puternic dacă nu plec. Acum sunt în concediu, demisia va intra în vigoare de la 1 iunie”, a confirmat Brașoveanu.

Înlocuitorul acestuia ar urma să fie desemnat luni, când este programată o ședință a Consiliului Director.

Până atunci, FCM Dunărea a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Gloria Buzău, scor 0-0, în ultima etapă a turului din play-out. În urma rezultatelor din această etapă, Dunărea este clasată pe locul 5 din 6, cu cinci puncte mai puțin decât echipa aflată pe locul 3, prima poziție de evitare a retrogradării, CF Brăila, însă distanța s-ar putea mări la șase puncte dacă Rapid CFR Suceava va câștiga marți la Tărlungeni.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă