Brăneștiul e în pericol! Fiscul a pus sechestru pe 24 de jucători

17 Aug. 2011, 19:58 Liga 2
Brăneștiul e în pericol!** Fiscul a pus sechestru pe 24 de jucători

Fotbalistul Daniel Novac spune că, deși are actele de transfer semnate de către fostul lui club Victoria Brănești, nu poate evolua la Oțelul Galați, deoarece fiscul a pus sechestru asigurator pe el, iar FRF amână o decizie în privința situației lui.

„De curând am semnat cu Oțelul Galați, dar, din păcate, nu mă pot legitima, deoarece fiscul a pus sechestru pe 24 de jucători de la Brănești, inclusiv pe mine. Nu înțeleg cum se poate așa ceva, ca statul să pună sechestru pe o ființă umană ca și cum aș fi un sifonărie sau cine știe ce. De aproximativ 45 de zile am toate actele de transfer semnate și stampilate de către Brănești. Am depus memoriu la FRF acum vreo 3 luni deoarece nu am primit banii la timp de la Brănești. FRF a dat eronat inițial dreptate clubului, că ei ar fi plătit între timp deși eu cred că au dat banii după, iar săptămâna trecută am făcut recurs. Iar acum FRF mă tot amână, că poate nu vor să supere statul, ANAF-ul, nu știu. Iar acum visul meu de a juca fotbal e spulberat de către stat”, a declarat Novac agenției Mediafax.

În sezonul trecut, Novac, în vârstă de 24 de ani, a jucat 22 de meciuri pentru Victoria Brănești, pentru care a dat un gol și a avut 3 pase de gol. Novac a adăugat că în situația lui se mai află Sergiu Bar și Casian Maghici, care au semnat cu Voința Sibiu, ceilalți 21 de fotbaliști pe care s-a pus sechestru de către ANAF aflându-se în litigiu cu Victoria Brănești.

Sursa: Mediafax

17 Aug. 2011, 19:58 Liga 2
Pe aceeași temă