Ljuban Crepulja a părăsit România după cinci ani, după ce s-a despărțit de FC Voluntari. E al treilea fotbalist plecat de la ilfoveni și care schimbă țara

Andrei PASCU 05 Aug. 2024, 16:37 Liga 2
Ljuban Crepulja a părăsit România după cinci ani, după ce s-a despărțit de FC Voluntari. E al treilea fotbalist plecat de la ilfoveni și care schimbă țara

Ljuban Crepulja a făcut un pas în față după ce s-a despărțit de retrogradata în Liga 2 FC Voluntari. Bosniacul cu cetățenie croată a plecat din România după cinci ani, timp în care a evoluat și pentru Astra Giurgiu și Rapid, iar acum a ajuns în Croația, la Slaven Belupo, formație care activează în prima divizie.

În privința aventurii de la FC Voluntari, mijlocașul defensiv a evoluat exact un sezon.

Bosniacul Ljuban Crepulja a plecat din România după aventura de la FC Voluntari

Ljuban Crepulja a ajuns în România în vara anului 2019, la Astra Giurgiu, după despărțirea de FK Sarajevo. Acesta a evoluat timp de două sezoane în tricoul echipei giurgiuvene. La nivel statistic, 72 de meciuri a jucat în total Ljuban Crepulja în Liga 1 pentru Astra.

Ljuban Crepulja, mijlocaș bosniac în vârstă de 30 de ani, a semnat cu Rapid apoi, în vara lui 2021, iar în două sezoane a bifat 47 de partide. În vara anului trecut a făcut trecerea la FC Voluntari, pentru care a prins un total de 38 de meciuri.

De-a lungul carierei, mijlocașul a mai jucat pentru Mechelen, FK Sarajevo, Saligorsk, Slaven Belupo, Dragovoljac. Acum a plecat din România, după cinci ani, ajungând la acord cu formația croată Slaven Belupo.

Ljuban Crepulja, al treilea jucător care s-a despărțit de FC Voluntari și a plecat în afară

Referitor la jucătorii care au plecat în această vară de la FC Voluntari și au părăsit România, Ljuban Crepulja a fost al treilea.

Experiențe în afara țării noastre consemnează, din această vară, și Cristian Paz (fundaș central argentinian, 29 de ani, înțeles cu echipa argentiniană Club Deportivo Riestra) și Bautista Cascini (mijlocaș central argentinian, 27 de ani, înțeles cu formația din Paraguay – Sol de America).

În privința ultimelor achiziții anunțate de FC Voluntari, Alberto Călin și Denis Bujor au fost prezentați sâmbătă, 3 august.

Foto: FC Voluntari și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 05 Aug. 2024, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă