Bolborea: „Am niște jucători admirabili!”

22 Apr. 2009, 12:14 Liga 2
Bolborea: „Am niște jucători admirabili!

Dacă ne gândim că la debutul campionatului, startul formației Concordia Chiajna a fost unul dezastruos, din șase partide consemnându-se  tot atâtea eșecuri, iată că acum , o dată cu preluarea postului  tehnic de către Dumitru Bolborea, lucrurile merg din bine în mai bine, într-un timp oarecum scurt. Dovadă stă poziția din clasament a ilfovenilor, aceștia ocupând un meritoriu loc cinci, cu 32 de puncte, după ce au reușit să câștige respectul adversarilor cu pretenții de promovare.

 

Dacă  nu mai sunt prea multe de făcut în această ediție ce se află aproape de final, băieții lui Bolborea nu-și ascund intențiile cu mult mai îndrăznețe pentru viitoarea stagiune.

 

Este lăudabilă această atitudine, dar și motivată de staff-ul local , în frunte cu primarul Mircea Minea, echipa bucurându-se din plin de atenția edilului șef.

 

După disputa cu Petrolul Ploiești de pe teren propriu, partidă dificilă, câștigată la limită, dar meritat, Dumitru Bolborea e un antrenor fericit și liniștit. A doua zi de Paști, departe de agitația din Capitală, tehnicianul Concordiei a acceptat să stea de vorbă cu site-ul www.liga2.ro.
 

 

„Sunt atât de mândru de băieții mei, cum nu cred că își poate închipui cineva. În toată cariera mea de antrenorat n-am întâlnit jucători mai modești și cu atâta dorință de afirmare. Echipa e serioasă, jucătorii tac, muncesc și obțin rezultate. Asta e ceea ce ne interesează de fapt. Mulți ne-au ignorat, ne-au etichetat drept echipa retrogradabilă din Liga a II-a, dar surpriză, le-am demonstrat tuturor că lucrurile nu stau chiar așa și că ar fi cazul să-și facă probleme. Primele șase etape au fost într-adevăr dezastruoase pentru club, conducerea nu mai avea nicio speranță de salvare, dar când am fost solicitat să preiau banca tehnică , le-am cerut doar puțină răbdare, pentru că rezultatele nu vin imediat. Mă bucur că am avut dreptate. Sigur că nu e meritul meu, e exclusiv al jucătorilor, cărora le mulțumesc pentru conștiinciozitate. Pentru sezonul viitor, lansez un avertisment tuturor adversarilor noștri, acela că ne vom lupta să fim pe podiumul seriei. Suntem sprijiniți foarte bine de conducătorii echipei, avem tot ce ne trebuie, jucătorii nu au de ce să se plângă și, ca atare , nu avem niciun motiv să nu promovăm în prima ligă”.
 

 

Concluzionând, Concordia Chiajna ar putea fi considerată ca una din cele mai modeste grupări, ținându-se departe de scandalurile din fotbalul românesc, preocupată din câte se pare, numai de ascensiunea frumoasă pe care ar putea s-o aibă în Seria I a Ligii a II-a. Totul aduce cu un mecanism bine reglat, în care fiecare subansamblu funcționează, cel puțin deocamdată, la cote optime.  La Chiajna există așadar reale premise pentru un fotbal nu doar plăcut ochiului, ci și eficient.
 

 

Din pricina retragerii din competiție a unor echipe, Concordia Chiajna stă în etapa viitoare, urmând să întâlnească peste două săptămâni formația FC Botoșani.
 

 

articol scris de Corina Mlădinoiu

 

22 Apr. 2009, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă