Bogdan Chipirliu, supereroul Stelei! A lovit decisiv și în derby-ul cu Dinamo și a adus victoria: ”Mă bucur că am marcat și că am ajutat echipa”. Cum a explicat bucuria de după gol

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2022, 01:03 Liga 2

Bogdan Chipirliu a fost din nou omul meciului pentru Steaua, făcând diferența atunci când era mare nevoie, în marele derby cu Dinamo. Atacantul echipei lui Daniel Oprița a marcat golul victorie în partea a doua, cu un șut foarte frumos din careu, care l-a lăsat fără replică pe portarul Filip Dujmovic.

Cu 2-1 s-a impus Steaua vineri seară, pe Arena Națională, iar la final a fost bucurie în vestiarul ”militarilor”. Băieții lui Daniel Oprița au ascultat muzică, în timp ce Dinamo judeca la cald eșecul. La interviul de la finalul confruntări, Chipirliu a povestit cum s-a simțit partida de pe terenul de joc.

Bogdan Chipirliu, omul meciului Dinamo – Steaua

S-a simțit ca un fotbalist adevărat, mai ales că duelul a avut loc pe cel mai mare stadion al României, iar bucuria a fost una în stilul lui Cristiano Ronaldo. Chipirliu a celebrat în stilul starului portughez reușita în poarta ”câinilor”, chiar dacă a declarat că Ronaldo nu e idolul său din fotbal.

(N.r. – Ce se ascultă în vestiar?) ”Tot felul de melodii, cântece, ne bucurăm cum putem după această frumoasă victorie. Știam că va fi un meci foarte greu, orice derby pornește de la raport de forțe egal și nu mai contează nici locul din clasament, nici valoarea jucătorilor. În astfel de meciuri, cel mai important e cine își dorește mai mult să câștige.

Mă bucur că am marcat și că am ajutat echipa, știam cât de importantă era victoria. (N.r. – Despre golul său) Știam că acolo va ajunge mingea centrată și m-am gândit să dau din prima. Nu a fost ușor, dar centrarea a fost bună.

(N.r. – Despre faptul că s-a bucurat precum Cristiano Ronaldo) Nu e idolul meu, dar așa am simțit să fac”, a precizat Bogdan Chipirliu la microfonul DigiSport.

Bogdan Chipirliu, la a treia reușită a sezonului de Liga 2

În vârstă de 30 de ani, Bogdan Chipirliu s-a aflat la al treilea gol în Liga 2 în acest sezon. În cele șase etape de campionat, atacantul venit în urmă cu doi ani în Ghencea a mai punctat în duelurile cu CSM Slatina, scor 2-1, și Politehnica Timișoara, scor 2-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2022, 01:03 Liga 2
Pe aceeași temă