Bogdan Chipirliu continuă prestațiile excelente! Atacantul Stelei a făcut diferența cu Dunărea Călărași și a ajuns la șapte goluri în Liga 2: ”Mă bucur că am câștigat, era foarte important”

Răzvan STÎNGĂ 03 Oct. 2021, 15:48 Liga 2

Bogdan Chipirliu (29 de ani) are un start de campionat excelent, marcând de două în partida Stelei cu Dunărea Călărași, scor 3-0, și ajungând la șapte reușite în Liga 2, după nouă etape. Atacantul nu pare cu gândul la evoluția personală și deja se gândește la următorul meci al Stelei.

Bogdan Chipirliu: ”Eu mă simt bine, mă bucur că am reușit să câștigăm” 

”Militarii” au ajuns la al doilea succes la rând, după ce partida trecută, tot din campionat, a fost câștigată la limită, cu 1-0, cu FC Brașov. Urmează o pauză în Liga 2, iar apoi Chipirliu speră ca fanii Stelei să revină și fizic lângă echipă.

În partida cu Dunărea Călărași, galeria nu a venit organizată pe stadion, anunțând intenția printr-un comunicat, înaintea partidei.

E a doua victorie consecutivă, ne bucură foarte mult că le-am legat, acum e pauză competițională și avem timp să pregătim următorul meci, de peste două săptămâni. Eu mă simt bine, mă bucur că am reușit să câștigăm, pentru că era foarte importantă această victorie pentru noi.

(N.r. – Despre absența galeriei de pe stadion) Îmi pare rău că nu a venit, cu ea în spate e mult mai ușor, i-am simțit lipsa și astăzi. Sperăm ca de meciul următor să revină alături de noi”, a declarat  Bogdan Chipirliu.

Robert Neacșu: ”E important să marcheze cât mai mulți jucători pentru un moral ridicat” 

Robert Neacșu (21 de ani) a marcat golul al treilea al echipei lui Daniel Oprița, contra Dunării Călărași. A fost, de altfel, prima sa reușită în Liga 2 în acest sezon. Acum speră să o țină pe acceași linie și să își ajute echipa să se impună și în următoarele meciuri.

Este primul meci aici în care reușesc să marchez. Mă bucur, am reușit să câștigăm, asta e cel mai important. Nu contează cine marchează, suntem o familie, o echipă unită și trebuie să câștigăm. Asta ne dorim la fiecare meci. E important să marcheze cât mai mulți jucători pentru un moral ridicat, pentru că vor urma meciuri mai dificile, cu echipele de sus și avem nevoie de puncte. Fiecare punct contează, iar acasă e important să nu pierdem punct.

Concurență există pe fiecare post, și în partea stângă, și în mijloc, și în atac. Suntem jucători destul de apropiați valoric și fiecare, când intră, trebuie să dea totul pentru a câștiga”, a afirmat Robert Neacșu.

Steaua, la patru puncte de locul 1 

Steaua ocupă locul 5 în Liga 2, după nouă etape, cu 20 de puncte. Dunărea Călărași e în coada clasamentului, pe 18, cu 3 puncte. Campionatul este condus de Petrolul (24 de puncte), urmată, pe podium, de Concordia Chiajna și FC Hermannstadt (23, respectiv 21 de puncte).

În etapa următoare, Steaua va juca acasă, cu Astra, iar Dunărea Călărași va primi vizita Metaloglobusului.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și AS 47
Video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-leaga-victoriile-nae-constantin-comenteaza-victoria-cu-selimbar-un-joc-destul-de-spectaculos-care-cred-ca-a-facut-deliciul-spectatorilor-ce-asteptari-are-de-acum-inainte-19204010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-incantat-de-victoria-obtinuta-de-u-cluj-cu-unirea-slobozia-a-fost-un-joc-deschis-echipele-s-au-luat-la-tranta-fotbalistul-care-a-primit-laude-suplim-19204014

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-spera-ca-viitorul-pandurii-sa-dea-lovitura-pe-terenul-buzaului-opinia-antrenorului-la-finalul-meciului-in-care-gorjenii-au-avut-om-in-plus-45-de-minute-si-cum-l-a-contrazis-pe-cristian-p-19204001

https://liga2.prosport.ro/seria-1/floretin-petre-increzator-ca-mai-poate-sa-scoata-braila-la-liman-dupa-ce-s-a-pierdut-si-la-timisoara-fostul-dinamovist-dezamagit-de-atmosfera-de-pe-dan-paltinisanu-e-tri-19203999

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Oct. 2021, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă