Banii care se învârt în Liga 2. Daniel Oprița, la ora dezvăluirilor: ce echipe au bugete mai mari decât Steaua, clubul care investește 1.5 milioane de euro și ce salarii oferă Poli Timișoara

Andrei PASCU 25 Oct. 2022, 14:42 Liga 2
Banii care se învârt în Liga 2. Daniel Oprița, la ora dezvăluirilor: ce echipe au bugete mai mari decât Steaua, clubul care investește 1.5 milioane de euro și ce salarii oferă Poli Timișoara

Discuțiile despre bugetul pe care Steaua îl are în acest sezon continuă, chiar dacă s-a scurs mai bine de jumătate din sezonul regular. Anumiți oameni din fotbal afirmă că are cel mai mare buget din Liga 2, dar Daniel Oprița a declarat că nu este la nivelul la care se vorbește.

Steaua are al cincilea buget din Liga 2, conform lui Daniel Oprița

Antrenorul Stelei a declarat ferm că echipa pe care o pregătește are un buget de 1.1 milioane de euro, dar e mai mic decât al altor formații din Liga 2.

E vorba și de cluburi care au drept de promovare în SuperLigă și își permit să încerce să adune mai mulți bani, pe când Steaua nu poate spera la mai mult decât salvarea de la retrogradare și o clasare de impresie cât mai bună.

În plus, Daniel Oprița știe că nu mai puțin de cinci formații au bugete mai mari decât Steaua și a dat exemplu concret CS Comunal Șelimbăr, care ar avea undeva la 1.5 milioane de euro, cu 400.000 de euro mai mult decât are, din spusele antrenorului, formația din Ghencea.

Daniel Oprița, despre banii care se învârt în Liga 2: ”Șelimbăr are buget de 1.5 milioane de euro. Poli Timișoara are  salarii de 3.500 de euro”

Precizări interesante au fost făcute de antrenorul ”militarilor” și despre penultima clasată din Liga 2, Politehnica Timișoara, care ar oferi și salarii de 3.500 de euro.

A mai zis cineva de noi că sigur o să rămânem aici la bugetul pe care îl avem. Păi avem buget mai mic decât Șelimbăr! Vă spun eu sută la sută! Ei au 1,5 milioane de euro. Noi avem un 1,1 milioane. Se spune pe la televizor că bugetul e mai mare și trebuie să fim acolo. 

Eu vă spun că sunt cinci echipe cel puțin care au buget mai mare ca noi! Iașiul și Oțelul e acolo cu noi. Chiajna, chiar și Poli Timișoara, Buzăul, Miercurea Ciuc și Slobozia tot pe acolo e. Sunt șase-șapte echipe și cinci sunt peste noi. Restul sunt pe acolo. Anul trecut la cele trei bugetul a fost și de două milioane de euro.

Wallace nu are 4.500 de euro. Are mai puțin. Avem mulți jucători care au în jur de 1.000 de euro. Poli Timișoara are și ea salarii de 3.000-3.500 de euro, a declarat Daniel Oprița pentru Fanatik.

Steaua poate fi liderul Ligii 2 și după etapa a 11-a

Steaua se află pe locul 2 în clasamentul din Liga 2, cu 23 de puncte, la o lungime de liderul Unirea Dej. Dacă va câștiga partida cu SC Oțelul, de marți, formația din Ghencea va urca pe locul 1 în ierarhia diviziei a doua.

Însă, și SC Oțelul, acum pe locul 3 cu 21 de puncte, poate fi noul lider al campionatului. Dacă va trece de Steaua la cel puțin trei goluri diferență, echipa lui Dorinel Munteanu va fi la egalitate de puncte cu Unirea Dej, dar o va depăși la golaveraj.

 

 

 

 

Andrei PASCU 25 Oct. 2022, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă